sxessssssseissssss

Και… δεν θα τηρήσεις!!!

Είμαι σίγουρη ότι έχεις βαρεθεί να ακούς ότι ο φετινός Σεπτέμβρης δεν θα είναι όπως οι άλλοι, κάτι που συνέβη και με το Πάσχα αλλά και το καλοκαίρι. Εντάξει το έχουμε καταλάβει, είμαστε εν μέσω πανδημίας, ίσως στο δεύτερο κύμα της, και η ζωή δεν είναι σίγουρα όπως παλιά. Ωστόσο, με τα κατάλληλα μέτρα προστασίας, μπορούμε να έχουμε μία τυπική καθημερινότητα και να μην μείνουμε μακριά από όλες μας τις συνήθειες διότι η ζωή πολύ απλά πρέπει να συνεχιστεί.

Στο πλαίσιο αυτό λοιπόν, συνεχίζεται και η… ερωτική σου ζωή, ή σε περίπτωση που αυτή είναι ανύπαρκτη, ήρθε η ώρα να αρχίσει να υπάρχει. Με λίγα λόγια, αυτές τις μέρες, για ακόμη μία χρονιά, εγώ είμαι εδώ για να σου δώσω μερικές ιδέες περί ερωτικών resolutions, τα οποία εύχομαι τη σεζόν αυτή να τηρήσεις. Δηλαδή μέχρι και πανδημία ήρθε. Τι άλλο θες για να αλλάξεις μυαλά κορίτσι μου;

Ξεκινάμε λοιπόν!

Πρώτο και βασικό

Εσύ που τόσο καιρό σνομπάρεις τα dating apps, το ξέρεις ότι τώρα περισσότερο από ποτέ το φλερτ και οι γνωριμίες θα γίνονται μέσω διαδικτύου; Κατέβασε λοιπόν την… μύτη σου μικρή μου ψηλομύτα, κάνε τις υποχωρήσεις σου, και φτιάξε ένα ωραιότατο προφίλ στο Tinder ή όπου αλλού θέλεις. Να ζημιωθείς δύσκολα. Το πιο πιθανό είναι να κάνεις σεξ. Δε σε χάλασε.

Δώσε ευκαιρίες

Είπαμε ότι τα πράγματα είναι δύσκολα την περίοδο αυτή, οι έξοδοι περιορισμένες και με προσοχή, αυτό όμως δε σημαίνει ότι αν υπάρχει ένας αξιόλογος άνθρωπος που σε διεκδικεί δε θα πρέπει να του δώσεις μία ευκαιρία. Μπορείς να βγεις ένα ωραιότατο ραντεβού, και στη συνέχεια να γυρίσεις σπίτι σου και να μπεις στον κλίβανο με την ησυχία σου.

Τα στάνταρς είναι για να καταρρίπτονται

Όχι δεν εννοώ να κάνεις εκπτώσεις στα θέλω σου, αλλά σε περίπτωση που ο τύπος σου είναι οι ψηλοί, ξανθοί και σε φλερτάρει κάποιος μελαχρινός μετρίου αναστήματος, δεν υπάρχει λόγος να τον απορρίψεις τον άνθρωπο επειδή δε θυμίζει τον Brad Pitt. Αν ήταν έτσι φίλη μου, όλες σαν την καλαμιά στον κάμπο θα ήμασταν σε τούτη τη ζωή.

Δεν είναι κακό…

Να κάνεις τις… υγειονομικές σου ερωτήσεις. Όλοι φοβόμαστε και όλοι πρέπει να προσέχουμε. Αν σου φανεί τρεις λαλούν και δυο χορεύουν, αυτή είναι μία σπουδαία δικαιολογία για να μη βγεις μαζί του!

Διεύρυνε τον κύκλο σου

Όταν υποπέσει στην αντίληψή σου event, το οποίο θα έχεις ως προϋπόθεση όλα τα μέτρα προστασίας, μη βιαστείς να το απορρίψεις. Μπορεί εκεί, στα δύο και βάλε μέτρα απόσταση να γνωρίσεις τον άντρα της ζωής σου.

Αλλά πάνω απ’ όλα…

Αγάπησε τον εαυτό σου και συμβιβάσου με την μοναξιά σου. Μάθε τι είναι αυτό που θέλεις και ζητάς από έναν άνθρωπο, και πίστεψέ με, ακόμα και από απόσταση, ο έρως δε θα αργήσει να σου… κάνει αγκωνιά!

Πηγή: queen.gr

Load More Related Articles
Load More In Χόμπι - Επιχειρείν - Ελεύθερος Χρόνος
Comments are closed.

Check Also

Θανάσης Λιούτας: Εντάσσονται στην πρώτη αρωγή και οι πλημμυροπαθείς κατ’ επάγγελμα αγρότες

Και οι κατ’ επάγγελμα αγρότες, των οποίων το πάγιο κεφάλαιο και ο εξοπλισμός, έπαθαν ζημιά…