μπ3

Τελικά ακόμα και ο καιρός υποχώρησε το βράδυ της Πέμπτης μπροστά στην επιμονή του συλλόγου να οργανώσει το προγραμματισμένο μπάρμπεκιου μπροστά στο τρενάκι, παρά τις δυσμενείς μετεωρολογικές προβλέψεις. Οι δύο μπόρες που ξέσπασαν δεν πτόησαν τα μέλη και τους φίλους του συλλόγου που τελικά κατάφεραν να ψήσουν τα σουβλάκια και τα λουκάνικα και να περάσουν ένα όμορφο βράδυ συζητώντας για τις μελλοντικές εκδηλώσεις ενώ ταυτόχρονα εξήντλησαν και όλες τις προμήθειες.

Παράλληλα έγιναν και ξεναγήσεις στο εσωτερικό του τρένου για τους νέους φίλους του συλλόγου μας. Η συνάντηση κράτησε έως αργά μετά τα μεσάνυχτα και όλοι έφυγαν ευχαριστημένοι και ικανοποιημένοι για την επιτυχία μιας ακόμα δραστηριότητας.

Επόμενη προγραμματισμένη εκδήλωση είναι η μονοήμερη εκδρομή την Κυριακή 25 Ιουνίου στο Πήλιο, όπου θα ταξιδέψουμε με το τρενάκι στην πανέμορφη γραμμή του Ντε Κίρικο από τα Λεχώνια ως τις Μηλιές. Το μεσημέρι θα φάμε στην Βυζίτσα με τα παραδοσιακά πυργόσπιτα, ενώ το απόγευμα θα σταματήσουμε για καφέ και μπάνιο στην Νέα Αγχίαλο. Η επιστροφή το βράδυ θα γίνει μέσω Φαρσάλων όπου θα έχουμε την ευκαιρία επισκεφθούμε τον σιδηροδρομικό σταθμό των Σιδηροδρόμων Θεσσαλίας καθώς και το μουσείο που έχουν δημιουργήσει εκεί οι φίλοι του σιδηροδρομικού σταθμού Φαρσάλων.

Παρακαλούνται όσοι έχουν δηλώσει συμμετοχή να οριστικοποιήσουν την συμμετοχή τους το αργότερο έως την Δευτέρα 19 Ιουνίου.

Πληροφορίες και κρατήσεις θέσεων στα τηλέφωνα: 6973 795 191 (Αθανασία Τσιοτινού) και 6979 553 692 (Βασίλης Τριανταφύλλου).

mp1 mp2

Load More Related Articles
Load More In Χόμπι - Επιχειρείν - Ελεύθερος Χρόνος
Comments are closed.

Check Also

Η Νικολέτα Τζιωρτζιώτη, για την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας Αγρότισσας. «Ή ηρωίδα της υπαίθρου»

       Μάνα-Γη-Γυναίκα-Λεβεντογεννημένη-Ευλογημένη για τους καρπούς της.   Γιατί η γη…