TA-PARAMITHIA-TIS-THIAS-LENAS-cover copy

Μαχιά Βάσω 2Επιμέλεια άρθρου: Βασιλική Μαχιά.

Το Μουσείο Ελληνικής Παιδείας βρίσκεται στην πόλη της Καλαμπάκας, επί των οδών Χατζηπέτρου και Μ. Αλεξάνρου κι έχει ανοίξει τις πύλες του στο κοινό από τα τέλη Οκτώβτη του 2015. Έκτοτε διοργανώνει συχνά εκδηλώσεις κι αφιερώματα που μαγνητίζουν το κοινό.

Με την ευκαιρία της Παγκόσμιας Ημέρας Παιδικού βιβλίου 2 Απριλίου, το Μουσείο Ελληνικής Παιδείας θα πραγματοποιήσει αφιέρωμα στην μεγάλη Ελληνίδα συγγραφέα παιδικών βιβλίων Αντιγόνη Μεταξά (Θεία Λένα).

Στο συγγραφικό της έργο περιλαμβάνονται περισσότερα από 50 παιδικά έργα. Ξεχωρίζουν «Το Θέατρο του Παιδιού» (τομ.4), «Η Ώρα του Παιδιού», «Ελάτε να ταξιδέψουνε» (τομ.4), «Χίλιες μορφές» (τομ.2), «Η θεία Λένα στα μικρά παιδιά», «Καλώς ήλθες μικρό μου».

Το αφιέρωμα θα διαρκέσει από την Δευτέρα 28 Μαρτίου ως την Κυριακή  3 Απριλίου και το κοινό μπορεί να προσέλθει για να το δει δωρεάν.

Περισσότερες λεπτομέρειες για το αφιέρωμα θα ανακοινωθούν τις επόμενες ημέρες στην επίσημη ιστοσελίδα του Μουσείου (www.bookmuseum.gr) .

Load More Related Articles
Load More In Θεσσαλία
Comments are closed.

Check Also

Το Σχέδιο αποκατάστασης ζημιών από τα ακραία καιρικά φαινόμενα «Daniel» και  «Elias», παρουσίασαν στο Μουζάκι, Μητσοτάκης – Σταϊκούρας

Το σχέδιο αποκατάστασης ζημιών από τα ακραία καιρικά φαινόμενα «Daniel» και  «Elias», σε Σ…