kolona DEI (4)

Αντικαταστάθηκε τελικά η τσιμεντένια κολώνα της ΔΕΗ στην κεντρική πλατεία της ΤΚ Μουριάς, καθώς αυτή παρουσίασε ρωγμές που δημιουργήθηκαν λόγω του σεισμού που σημειώθηκε προ ημερών με επίκεντρο την Ελασσόνα και συγκεκριμένα στις 3 & 4 Μαρτίου 2021, με τους δυνατούς μετασεισμούς να επιδεινώνουν την κατάσταση.

Κατόπιν ενημέρωσης του ΔΕΔΗΕ κι αφού διαπιστώθηκαν οι ρωγμές στην κολώνα, ύστερα από επιτόπιο έλεγχο, ανδρών του ΔΕΔΗΕ, η Υπηρεσία ανταποκρίθηκε άμεσα και έτσι σήμερα Σάββατο 27 – 03- 2021, εξειδικευμένο συνεργείο προχώρησε στην αντικατάστασή της.

Μετά την αντικατάσταση της εν λόγω κολώνας, ο πρόεδρος της ΤΚ Μουριάς κ. Δημ. Γιαννουλάκος, ευχαρίστησε την Υπηρεσία του ΔΕΔΗΕ Τρικάλων, που με το συνεργαζόμενο συνεργείο του Κου Γαντζούλα & το εξειδικευμένο προσωπικό του, προχώρησαν στην αντικατάσταση της. «Ως Δημόσιοι λειτουργοί είμαστε υποχρεωμένοι να προλαμβάνουμε και να προστατευουμε την υγεία των κατοίκων μας με οποιοδήποτε κόστος», δήλωσε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος.

kolona DEI (3)

kolona DEI (4)

kolona DEI (1)

Load More Related Articles
Load More In Κοινωνικά
Comments are closed.

Check Also

Δημ. Μπογδάνος στην Πύλη: Σύγχρονη μάστιγα, τα αυτοάνοσα νοσήματα. Με τεράστιο ενδιαφέρον η ενημερωτική Ημερίδα, στο Πολιτιστικό Κέντρο Πύλης(βίντεο)

Με τεράστιο ενδιαφέρον πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί στις 11:00 η ενημερωτική Ημερίδα, μ…