Kat Pap

Την Περιφερειακή Ενότητα Τρικάλων, επισκέφθηκε  την Παρασκευή 22 Μαΐου η Βουλευτής Τρικάλων της ΝΔ Κατερίνα Παπακώστα, όπου είχε συνάντηση με τον Αντιπεριφερειάρχη της ΠΕ  κ. Χρήστο Μιχαλάκη και τον Αντιπεριφερειάρχη Περιβάλλοντος , Χωρικών Σχεδιασμών και Πολιτικής Γης κ. Ντίνο Μπάρδα.

 Κατά τη διάρκεια της συνάντησης  , αναλύθηκε ο προγραμματισμός των έργων που έχει σχεδιάσει η Περιφέρεια και βαίνουν προς υλοποίηση  , καθώς και οι επιπτώσεις της υγειονομικής κρίσης ,τόσο στην οικονομική ,όσο και στην κοινωνική ζωή του Νομού μας .

Η Βουλευτής κα. Παπακώστα εξέφρασε την ικανοποίηση της για τον συνολικό σχεδιασμό της Περιφέρειας και δη της ΠΕ Τρίκαλων στο κομμάτι της υλοποίησης  σωρείας  σημαντικών έργων  για  τον Νομό Τρικάλων, της  ενίσχυσης της τοπικής επιχειρηματικότητας και της καινοτομίας, καθώς επίσης και για τις δράσεις που έχουν προγραμματιστεί στο πεδίο της υποστήριξης του πρωτογενούς τομέα.

Τέλος η κα. Παπακώστα εξήρε το έργο της Περιφέρειας και του κ. Μιχαλάκη προσωπικά  και δεσμεύτηκε πως θα  είναι  αρωγός  σε  οποιαδήποτε  προσπάθεια  της  Περιφερειακής  Ενότητας  Τρικάλων , βοηθώντας με κάθε δυνατό τρόπο,την επίτευξη των στόχων που έχει θέσει η ηγεσία της Περιφέρειας Θεσσαλίας.

 

Load More Related Articles
Load More In Θεσσαλία
Comments are closed.

Check Also

Χρήστος Μιχαλάκης: Επενδύουμε μαζί σε αυτή τη νέα αφετηρία!

Η Θεσσαλία και ο Νομός Τρικάλων βρίσκονται μπροστά σε μία καθοριστική περίοδο, με την επόμ…