padios

Για την ανάγκη να τονωθεί και να αναδειχθεί ο πατριωτισμός των Ελλήνων έκανε λόγο ο Μικέλης Χατζηγάκης σε δύο διαδοχικές συνεντεύξεις που παραχώρησε στο Ράδιο Ζυγό και στο Ράδιο Σταγών.

 Με αφορμή τον θάνατο του Κώστα Κατσίφα ο Μικέλης Χατζηγάκης εξέφρασε την απογοήτευση του με τους διαφόρους «εθνομηδενιστές της πολιτικής και της δημοσιογραφίας» που τόσο εύκολα χαρακτηρίζουν εθνικιστές ανθρώπους που αγαπάνε την πατρίδα τους. Ο Μικέλης είπε πως «ένα μεγάλο κομμάτι της κοινωνίας έχει χάσει την πυξίδα των αρχών και των αξιών του. Είναι κακό, άραγε, να είναι κάποιος πατριώτης; είναι κακό να πονάει την Ελλάδα; Σε καμία περίπτωση. Το να είσαι πατριώτης είναι κάτι υγιές. Θεωρώ πως ο θάνατος του Κατσίφα πρέπει να λειτουργήσει ως αφύπνιση της Εθνικής μας συνείδησης».

 Στα τρέχοντα πολιτικά ζητήματα το Τρικαλινό στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας προέβλεψε πως το κυνήγι σκανδάλων είναι στρατηγική επιλογή του ΣΥΡΙΖΑ για να θολώσει την κρίση των πολιτών. Άλλωστε, στην εξεταστική επιτροπή της Υγείας δεν έχουμε κάτι απτό πέραν περίεργων διαρροών σε συγκεκριμένες εφημερίδες. Σήμερα, είπε ο Μικέλης, «πρέπει να στραφούμε στα πραγματικά διλλήματα. Δηλαδή: Ποιος μπορεί να δημιουργήσει νέες θέσεις εργασίας; Ποιος μπορεί δημιουργήσει συνθήκες οικονομικής ανάπτυξής; Ποιος μπορεί να καταστήσει το συνταξιοδοτικό βιώσιμο; Ποιος μπορεί να διαφυλάξει τα γεωπολιτικά μας συμφέροντα;»

 Τέλος, ο Μικέλης Χατζηγάκης είπε πως εδώ και μερικούς μήνες, ως μόνιμος κάτοικος Τρικάλων, περιοδεύει σε όλα τα Τρίκαλα γιατί θέλει να ακούσει τα προβλήματα των πολιτών και να συνεργαστεί μαζί τους. «Σε κάθε μου βήμα θέλω να βρίσκομαι δίπλα στους Τρικαλινούς πολίτες. Και αυτό θα προσπαθήσω να κάνω».

Giatas

Load More Related Articles
Load More In Πολιτικά
Comments are closed.

Check Also

Ολοκληρώθηκε η παράδοση- παραλαβή & η συγκρότηση σε Σώμα του νέου ΔΣ του Εμπορικού Συλλόγου Δ. Πύλης

Από το απερχόμενο ΔΣ του Εμπορικού Συυλόγου Πύλης, εξεδόθη η κάτωθι σχετική ανακοίνωση …