Mikelis Gomfoi (4)

Τους Γόμφους επισκέφθηκε χθες το απόγευμα ο Μικέλης Χατζηγάκης στα πλαίσια της περιοδείας του, προς ενημέρωση των πολιτών για θέσεις & προτάσεις της Ν.Δ., καταθέτοντας ταυτόχρονα & τις δικές του πάνω σε καίρια ζητήματα που ταλανίζουν & τον κόσμο της υπαίθρου, αξιοποιώντας τις γνώσεις & εμπειρίες που έχει αποκομίσει από την έως τώρα διαδρομή του, προς όφελος των συμπολιτών του.

Στον κ. Χατζηγάκη δόθηκε η ευκαιρία να επικοινωνήσει το πρόγραμμα που καταθέτει η Νέα Δημοκρατία εν όψει των επικείμενων βουλευτικών εκλογών όταν & όποτε αυτές γίνουν, τους τρόπους με τους οποίους αυτό θα εφαρμοστεί, βελτιώνοντας τη ζωή όλων & εστιάζοντας ο κ. Χατζηγάκης στα σημαντικότερα σημεία αυτού, ανέφερε…

  • την δραστική περικοπή φόρων
  • μείωση 30% του ΕΝΦΙΑ
  • μείωση του φόρου των επιχειρήσεων από το 29% στο 20%
  • μείωση του ΦΠΑ στα αγροεφόδια στο 11%…

…και όλα αυτά σε συνάρτηση με ένα συνολικό πλάνο ανασυγκρότησης του παραγωγικού μοντέλου, με τρόπους & μεθόδους για το πώς θα γίνει η καλύτερη δυνατή εκμετάλλευση των συγκριτικών πλεονεκτημάτων που διαθέτει η χώρα, όπως είναι η γεωργία, η κτηνοτροφία, ο τουρισμός, η ναυτιλία κτλ, με στόχο την ανταγωνιστικότητα που αποτελεί & από τα βασικά στοιχήματα της ΝΔ, για την αναπτυξιακή τροχιά που επιβάλλεται να μπει η χώρα, ώστε ο κάθε πολίτης να ατενίζει με αισιοδοξία το μέλλον, κάτι το οποίο μόνον η Νέα Δημοκρατία  με πρωθυπουργό τον Κυριάκο Μητσοτάκη μπορεί να καταφέρει, λέγοντας χαρακτηριστικά πως: «Η επιλογή ΝΔ, είναι το ντεπόν του ψηφοφόρου στον «πονοκέφαλο» που λέγεται ΣΥΡΙΖΑ» & αναφερόμενος στις πολιτικές που εφαρμόζει ο κ. Τσίπρας & η κυβέρνησή του είπε, πως αυτές «Τραυματίζουν τον αγροτικό & κτηνοτροφικό κόσμο, συνθλίβοντας με εκδικητικότητα τη μεσαία τάξη».

Στη συνέχεια ο κ. Χατζηγάκης επιδόθηκε σε έναν μακρύ & εποικοδομητικό διάλογο με το κοινό του, απαντώντας σε μια σειρά ερωτημάτων για καθημερινά προβλήματα που απασχολούν την τοπική κοινωνία, που ως επί το πλείστον είναι αγροκτηνοτροφική, θέτοντας & ο ίδιος ερωτήματα προς το κοινό του, στοχεύοντας έτσι στην καλύτερη προσέγγιση & κατανόηση των προβλημάτων που αντιμετωπίζει ο πολίτης.

Απαντώντας στην ερώτηση ακροατή του εάν «Τελικά βγήκε η χώρα από τα μνημόνια», ανέφερε πως «Τυπικά μπορεί να βγήκαμε από ένα συμβόλαιο, ωστόσο η χώρα βρίσκεται υπό στενή εποπτεία, με την Οικονομία να μην πατάει ακόμη στα πόδια της & για να γίνει κάτι τέτοιο αυτή πρέπει να καταστεί ανεξάρτητη. Μια Οικονομία όχι των «υπηρεσιών», αλλά παραγωγική & εξωστρεφής, η οποία θα παράγει πλούτο, χωρίς να χρειάζεται να ξοδεύουμε περισσότερα απ’ όσα παράγουμε. Σε αυτό αποβλέπει & η Νέα Δημοκρατία με το πρόγραμμά της».

Κλείνοντας ο κ. Χατζηγάκης, εστίασε & ανέλυσε βασικά χαρακτηριστικά που θα πρέπει να συνοδεύουν, όχι μόνον ένα νεαρό πολιτικό, αλλά τον οποιοδήποτε πολιτικό γενικά, είπε πως αυτά είναι το θάρρος, η γνώσεις & η εντιμότητα, που για τον ίδιο αποτελούν & την συστατική δομή του πολιτικού του προφίλ, ώστε ο πολιτικός να μπορεί να κοιτά τον πολίτη ίσα στα μάτια, κάθε φορά που τον συναντά, το ίδιο ξεκάθαρα, όπως & την πρώτη φορά.

Mikelis Gomfoi (2)

Mikelis Gomfoi (3)

Mikelis Gomfoi (5)

Mikelis Gomfoi (6)

Mikelis Gomfoi (7)

Mikelis Gomfoi (8)

Mikelis Gomfoi (1)

 

 

Load More Related Articles
Load More In Τοπικά
Comments are closed.

Check Also

Το Σχέδιο αποκατάστασης ζημιών από τα ακραία καιρικά φαινόμενα «Daniel» και  «Elias», παρουσίασαν στο Μουζάκι, Μητσοτάκης – Σταϊκούρας

Το σχέδιο αποκατάστασης ζημιών από τα ακραία καιρικά φαινόμενα «Daniel» και  «Elias», σε Σ…