Arxiki

-Η Τοπική Διοίκηση Τρικάλων της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών, πιστή και φέτος στις υποσχέσεις της, για 4η συνεχή χρονιά, θέλοντας να χαρίσει τόσο στους συναδέλφους όλους όσο και στις οικογένειές τους, στιγμές χαλάρωσής και ξεγνοιασιάς, διοργάνωσε με επιτυχία, την Κυριακή στις 2 Σεπτεμβρίου 2018 και ώρα 12.00΄ στο Πλατανόδασος Διαλεκτού, την 4η Εαρινή συνάντηση- γιορτή- μπάρμπεκιου πάρτυ.

Φέτος υπήρχε και ζωντανή ορχήστρα αποτελούμενη από τους Ηλία Τζερεμέ κλαρίνο, Πόπη Σφήνα τραγούδι ,Μίλτο Κρανιά μπουζούκι τραγούδι και Παναγιώτη Παπακώστα κιθάρα τραγούδι. Επίσης συμμετείχε με το χορευτικό του “Κέντρο Χορού ΤΡΙΚΚΗ”.

– Την εκδήλωσή μας τίμησαν με την παρουσία τους ο Δήμαρχος Τρικκαίων κ. ΠΑΠΑΣΤΕΡΓΙΟΥ Δημήτριος , ο κ. Γενικός Περιφ. Αστ/κός Δ/ντής Θεσσαλίας Υποστράτηγος Ιωάννης ΤΟΛΙΑΣ. ο κ. Διευθυντής της Δ.Α Τρικάλων, Α/Δ΄ Γεώργιος ΣΠΗΛΙΟΠΟΥΛΟΣ, οι κ.κ. Υποδιευθυντές της Διεύθυνσης Αστυνομίας Τρικάλων Α/Υ΄ ΝΙΝΤΟΣ Στέργιος και Α/Υ΄ ΜΠΙΛΙΑΛΗΣ Στυλιανός, , ο Δ/τής της Εξωτ. Φρουράς Καταστήματος Κράτησης Τρικάλων Α/Υ΄ ΚΑΠΠΑΣ Αθανάσιος. ο Πρόεδρος της Π.Ο.Α.Σ.Υ. κ ΓΕΡΑΚΑΡΑΚΟΣ Γρηγόρης, οι πρόεδροι των Τοπικών Κοινοτήτων Διαλεχτού και Διπόταμου κ. ΤΖΙΑΤΖΙΑΣ και ΖΑΧΑΡΑΚΗΣ, ο Πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Τρικάλων κ. ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΥ Ιωάννης, ο Εκπρόσωπος της Π.Ο.ΑΣ.Υ. στο Ίδρυμα «Εξοχές Ελληνικής Αστυνομίας», κ. ΜΗΤΣΙΚΟΣ Λάμπρος, ο Αντιπρόεδρος της Ι.Ρ.Α. Καρδίτσας κ. ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ Σπύρος, ο π. πρόεδρος της Ι.Ρ.Α. Τρικάλων κ. ΣΚΡΕΚΑΣ Γεώργιος, Αξιωματικοί Διοικητές Υπηρεσιών της Δ.Α. Τρικάλων, ο Αντιδήμαρχος Δήμου Τρικκαίων κ. ΜΠΟΥΡΑΣ Χρήστος, πλήθος συναδέλφων και φίλων της Ι.Ρ.Α. με τις οικογένειες τους (περίπου 320 άτομα), οι οποίοι μας στήριξαν για ακόμη μια φορά.

-Στην εκδήλωση μας το Δ.Σ. της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Τρικάλων μοίρασε σχολικές τσάντες στα παιδιά των μελών της που κατά το Σχολικό Έτος 2018-2019 θα φοιτήσουν στην Α΄ Δημοτικού, αποσπώντας τα ευνοϊκά σχόλια των παρευρισκομένων.

-Να ευχαριστήσουμε θερμά τους χορηγούς μας: ΝΤΑΟΥΛΑΣ Tent & Party – ΒΙΟΣΑΛ- ΚΗΠΟΣ ΚΑΙ ΣΠΙΤΙ ΑΦΟΙ ΜΠΑΤΑΓΙΑΝΝΗ και τα αρτοποιεία ΚΩΤΟΥΖΑ, για την στήριξή που μας παρέχουν για 4η συνεχή χρονιά.

-Τέλος, θα θέλαμε να εκφράσουμε την ευγνωμοσύνη μας, για την στήριξη όλων σας, υποσχόμενοι μελλοντικά δυναμικές και καινοτόμες εθελοντικές δράσεις.

SERVO   PER   AMIKECO

( υπηρετώ  δια  της  φιλίας )

 Ο Πρόεδρος     Ο Γεν. Γραμματέας

ΜΠΕΓΑΣ Αχιλλέας        ΔΡΑΓΟΥΤΣΟΣ Βασίλειος

Load More Related Articles
Load More In Αστυνομικό Δελτίο
Comments are closed.

Check Also

Προσωπικός Γιατρός: Τα νέα δεδομένα που προκαλούν αναβρασμό στους επαγγελματίες υγείας

(PHOTO: SHUTTERSTOCK) Ένα από τα σημεία που αντιδρούν οι ιατρικοί σύλλογοι είναι το οικονο…