Θανάσης arxiki 3

Μεγαλειώδης η νίκη της ομάδας του ΠΑΟΚ στον τελικό πρωταθλήματος της ΕΠΣ Μακεδονίας για την κατηγορία Κ13, που διεξήχθη την περασμένη Κυριακή στις εγκαταστάσεις της ΕΠΣΜ & στο γήπεδο της Μίκρας. Αντίπαλός του η αντίστοιχη ομάδα της Ακαδημίας «Ντίνος Κούης». Τελικό σκορ: 5-0!!!

Με την ομάδα του ΠΑΟΚ αγωνίσθηκε κι ο συνδημότης μας, Θανάσης Παπαδάκος(γιος του γυμναστή Κώστα Παπαδάκου), παίχτης της Δήμητρας-Απόλλων, που συμμετείχε  φέτος σε όλα τα παιχνίδια του δικεφάλου του Βορρά.

Ο Θανάσης ήταν ένας από τους βασικούς συντελεστές όχι μόνο στο παιχνίδι του τελικού(2 ασίστ με επίτευξη γκολ), αλλά κι όλης της πορείας του ΠΑΟΚ στο φετινό πρωτάθλημα. Ο μικρός «μάγος» διαθέτει αστείρευτο ταλέντο, το οποίο ξεδιπλώνει κάθε φορά που αγωνίζεται, αφήνοντας άφωνους, όλους όσοι τον παρακολουθούν.

Ο Θανάσης με το αριστερό «καυτό» του πόδι, την ανεπανάληπτη κάθετη μπαλιά & τη φαντασία στο παιχνίδι του, αποτελεί ένα μικρό «αστέρι», που όλοι θεωρούν & πιστεύουν ότι θα λάμψει στο μέλλον στα ποδοσφαιρικά τερέν.

Θανάσης ΠΑΟΚ

Load More Related Articles
Load More In Αθλητικά
Comments are closed.

Check Also

Χρήστος Μιχαλάκης: Επενδύουμε μαζί σε αυτή τη νέα αφετηρία!

Η Θεσσαλία και ο Νομός Τρικάλων βρίσκονται μπροστά σε μία καθοριστική περίοδο, με την επόμ…