Agor Mix

Κώστας Αγοραστός: «Οι σύγχρονοι και ασφαλείς δρόμοι είναι προϋπόθεση για την ανάπτυξη της οικονομίας»

 Σε ένα πολύ σημαντικό οδικό έργο προχωρά η Περιφέρεια Θεσσαλίας για την αναβάθμιση της ασφάλειας στο οδικό δίκτυο της Περιφερειακής Ενότητας Τρικάλων.

Συγκεκριμένα, μετά την υπογραφή της  σύμβασης ανάμεσα στον Περιφερειάρχη Θεσσαλίας Κώστα Αγοραστό και τον ανάδοχο, προχωρά σε υλοποίηση το έργο της ενίσχυσης της οδικής ασφάλειας και της διαγράμμισης του οδικού δικτύου της Περιφερειακής Ενότητας Τρικάλων, συνολικού προϋπολογισμού 1.000.000 €. Το έργο χρηματοδοτείται από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων Θεσσαλίας.

Σε δηλώσεις του ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός τόνισε τα εξής: «Σε συνεργασία με τον Αντιπεριφερειάρχη Τρικάλων Χρήστο Μιχαλάκη, τους Περιφερειακούς Συμβούλους και τις υπηρεσίες υλοποιούμε έργα που βελτιώνουν την καθημερινότητα των συμπολιτών μας. Με την παρούσα εργολαβία ενισχύουμε την ασφαλή μετακίνηση των ανθρώπινων κοινοτήτων και τη μεταφορά των εμπορευμάτων.  Οι σύγχρονοι και ασφαλείς δρόμοι είναι προϋπόθεση για την ανάπτυξη της οικονομίας. Το έργο αυτό είναι ιδιαίτερα χρήσιμο καθώς διατηρεί και δημιουργεί θέσεις εργασίας, ενώ δημιουργεί μόχλευση στην πραγματική τοπική οικονομία».

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ

Αντικείμενο του έργου είναι η ενίσχυση της οδικής ασφάλειας της συντήρησης του οδικού δικτύου αρμοδιότητας της Περιφερειακής Ενότητας Τρικάλων (Εθνικό, Επαρχιακό, οδοί αρμοδιότητας συντήρησης) με τοποθέτηση στηθαίων ασφαλείας κατά μήκος αυτού, τοποθέτηση περίφραξης και διαγράμμιση οδοστρώματος.

Στην Ε.Ο. Τρικάλων-Άρτας εντός του οικισμού Νεραϊδοχωρίου και όπου αλλού απαιτηθεί, θα γίνει εγκατάσταση και συντήρηση ιστών οδοφωτισμού.

Load More Related Articles
Load More In Τοπικά
Comments are closed.

Check Also

Με όλη την προσοχή στο Μαρούσι, ο ΑΣΚ

Το Σάββατο στις 7.00 μ.μ, οι «κυανόλευκοι» αντιμετωπίζουν τον πρωταθλητή της περυσινής Eli…