arxiki

«Χρυσό» αποδείχτηκε το γκολ του Τζέλιου στο 72′ με το οποίο το Παλαιομονάστηρο λύγισε την αντίσταση της Χρυσομηλιάς, στο σημερινό απογευματινό ματς Κυπέλλου, χαρίζοντας τελικά το εισιτήριο στην ομάδα του, για την επόμενη φάση του Κυπέλλου της ΕΠΣΤ.

Ένα ματς που στο πρώτο ημίχρονο οι γηπεδούχοι, αν και είχαν την εύνοια του ανέμου, δεν κατάφεραν να δείξουν τον καλό τους εαυτό και χωρίς συντονισμό, περισσότερο υπολόγιζαν στην τύχη, παρά στις ικανότητές τους.

Αν εξαιρέσουμε δύο φάσεις που ο ΠΟΠ βρέθηκε κοντά στο γκολ & σε δύο καρμπόν φάσεις με λόμπες, μία στο 22′ με τον Α. Τζέλιο και η δεύτερη στο 33′ με τον Κωσταρέλλο, που και στις δύο περιπτώσεις ο κήπερ Δημητρίου έδιωξε σε κόρνερ, οι δύο ομάδες δεν έδειξαν κάτι σπουδαίο.

Στο β’ ημίχρονο ο κόντρα αέρας ανάγκασε τους γηπεδούχους να κοντρολάρουν το παιχνίδι τους και με ένα πάσιμ γκέιμ, αντάξιο των ικανοτήτων τους, κατάφερναν να πατούν περιοχή & να δημιουργούν αρκετές φάσεις στα καρέ  του Δημητρίου, μία εκ των οποίων μετουσιώθηκε σε γκολ στο 72′ με ωραίο σουτ του Άρη Τζέλιου μέσα από την μικρή περιοχή.

Οι της Χρυσομηλιάς, αν και ο ευνοϊκός άνεμος τους έδωσε βάθος στην επίθεσή τους, δεν κατάφεραν το καλύτερο δυνατό γι’ αυτούς, παρά μόνο στο 70′, δύο λεπτά πριν την επίτευξη του νικητήριου γκολ των «Λιονταριών», στιγμή κατά την οποία απώλεσαν μοναδική ευκαιρία να προηγηθούν, όταν ο Μπουτίνας σε αντεπίθεση από τα πλάγια με λόμπα και σε τετ-α-τετ με τον κήπερ Μουτογεώργο, δεν μπόρεσε να στείλει τη μπάλα στα αντίπαλα δίχτυα.

Προπονητές

Παλ/ηρο: Βασιλείου

Χρυσομηλιά: Αγγέλης

Διαιτητής: Λεωνίδας

Βοηθοί: Νταλούκας/Μπαλάς

beletsi (1)

beletsi (2)

beletsi (4)

beletsi (5)

beletsi (6)

beletsi (7)

beletsi (8)

beletsi (9)

beletsi (10)

beletsi (11)

beletsi (12)

beletsi (13)

beletsi (14)

beletsi (15)

beletsi (16)

beletsi (17)

beletsi (18)

beletsi (19)

beletsi (20)

beletsi (21)

beletsi (22)

beletsi (23)

beletsi (24)

beletsi (25)

beletsi (26)

beletsi (27)

beletsi (28)

beletsi (29)

beletsi (30)

beletsi (31)

beletsi (32)

beletsi (33)

beletsi (34)

IMG_9767

 

 

Load More Related Articles
Load More In Αθλητικά
Comments are closed.

Check Also

Περισσότερες από 24.000 Ακαδημαϊκές Ταυτότητες έχουν αποθηκευτεί στο Gov.gr Wallet

Ξεπέρασαν τις 24.000 οι Ακαδημαϊκές Ταυτότητες που έχουν αποθηκευτεί στο Gov.gr Wallet. Συ…