gn agor

…Δημοπρατείται η προμήθεια νέου ιατροτεχνολογικού εξοπλισμού

Νέο ιατροτεχνολογικό εξοπλισμό μέσω του ΕΣΠΑ Θεσσαλίας 2014-2020 αποκτά το Γενικό Νοσοκομείο Τρικάλων μετά την έγκριση που έδωσε ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας κ. Κώστας Αγοραστός για τη δημοπράτηση του έργου.

Συγκεκριμένα εγκρίθηκε η δημοπράτηση  έργου προϋπολογισμού 147.000 ευρώ για  την προμήθεια ενός υπερηχοτομογράφου με τεχνική ελαστογραφίας, δύο Μηχάνηματων συνεχών μεθόδων αιμοδιήθησης και ενός μικροσκόπιου συμπαρατήρησης.

Σε δηλώσεις του ο Περιφερειάρχης  Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός τόνισε τα εξής:«Με το έργο αυτό ενισχύουμε το Γενικό Νοσοκομείο Τρικάλων με αναγκαίο και σύγχρονο ιατροτεχνολογικό εξοπλισμό ώστε να παρέχεται φροντίδα υψηλού επιπέδου, μέσω ορθής διαγνωστικής και θεραπευτικής ιατρικής περίθαλψης. Στηρίζουμε το βασικό και θεμελιώδες αγαθό της δημόσιας υγείας, καθώς επιθυμούμε το σύστημα δημόσιας υγείας στη Θεσσαλία να παρέχει υψηλού επιπέδου υπηρεσίες προς τους πολίτες».

Για το Γενικό Νοσοκομείο Τρικάλων είναι σε εξέλιξη ο σχετικός διαγωνισμός για τον Αξονικό Τομογράφο, ενώ πρόκειται να δημοπρατηθούν σύντομα ακόμα τρία νέα υποέργα: Μονάδα παραγωγής αέριου ιατρικού οξυγόνου, Ακτινολογικός εξοπλισμός και Λαπαροσκοπικό σύστημα, τα οποία εντάσσονται  στο έργο του ΕΣΠΑ Θεσσαλίας: «ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΤΩΝ ΥΠΟΔΟΜΩΝ ΤΟΥ ΓΕΝΙΚΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΤΡΙΚΑΛΩΝ»,  συνολικού προϋπολογισμού 1.176.000 ευρώ

Load More Related Articles
Load More In Τοπικά
Comments are closed.

Check Also

Ο Πρωταθλητής Ελλάδας στο  Bodybuilding Αθανάσιος Καραμάνος, στο Δήμαρχο Πύλης Κώστα Μαράβα

Εθιμοτυπική επίσκεψη στο γραφείο του στο Δημαρχείο Πύλης είχε ο Δήμαρχος κος Κωνσταντίνος …