Port Lyg Arxiki

Με το «δεξί» για τις αγωνιστικές της υποχρεώσεις στο 2020, μπήκε η ομάδα της Λυγαριάς, καθώς σήμερα το μεσημέρι στην Πύλη, επιβλήθηκε του Πορταϊκού με τελικό σκορ: 1 – 2.

Ο Απόλλωνας αρκετά ορεξάτος, άνοιξε το σκορ με το «Καλημέρα» και μόλις στο 3′ λεπτό του παιχνιδιού, με κοντινή κεφαλιά του Χρ. Λιάκου, ύστερα από σέντρα πάρε-βάλε του Ντραγκότι.

Γκολ το οποίο αρχικά αιφνιδίασε τους γηπεδούχους, δίνοντας ταυτόχρονα φτερά στους φιλοξενούμενους έως το 15΄. Από εκεί και πέρα ο Πορταϊκός, αν και κατακρεουργημένος σήμερα από τις απουσίες βασικών του παιχτών, αφυπνίστηκε, πήρε πρωτοβουλίες & ισορροπώντας το παιχνίδι, άρχισε να δημιουργεί ευκαιρίες, όπως αυτή στο 17′ με τον Γιάννη Βαγενά, προβολή του οποίου απέκρουσε σωτήρια ο Ντανίκας, ενώ στο 30′ ο ίδιος παίχτης τσιμπώντας ωραία την μπάλα, προ του αντιπάλου του & πλασσάροντας ιδανικά, έφερε την ισοφάριση για την ομάδα του.

Στο δεύτερο ημίχρονο το ίδιο ακριβώς σκηνικό με τον Χρ. Λιάκο & πάλι, που δήλωνε «παρών’ σε κάθε φάση, η Λυγαριά στο 47′ πήρε κεφάλι στο σκορ με 2-1, που έμελλε να είναι & το τελικό.

Ένα πάρα πολύ καλό παιχνίδι γενικά & από τις δύο ομάδες, με πολύ γρήγορο ρυθμό, που σε καθήλωνε στη θέση σου, παρά το τσουχτερό κρύο, με την Λυγαριά όμως σήμερα να είναι καλύτερη στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα, πιο κουρδισμένη στην άμυνα, με καλή κυκλοφορία, γρήγορους αιφνιδιασμούς, αλλά το ίδιο γρήγορες επιστροφές, που δεν άφηναν έτσι περιθώρια στον Πορταϊκό να βρει τις διόδους που θα ήθελε για την αντίπαλη εστία, που χωρίς τους δυο του κορυφαίους επιθετικούς, σήμερα, αυτό γινόταν ακόμη & πιο δύσκολο.

Στο 76′ οι του Απόλλωνα, διαμαρτυρήθηκαν εντόνως στον ρεφ Λεωνίδα, για φάση πέναλτι, όταν σουτ του Τζιορτζιώτη βρήκε σε χέρι αμυντικού του Πορταϊκού.

Προπονητές

Πορταϊκός: Σαργιώτης

Λυγαριά: Κακούσιος

Διαιτητής: Στ. Λεωνίδας

Βοηθοί: κ. Λεωνίδας/Κουτσάγιας

Ακολουθεί πίνακας με όλα τα αποτέλεσμα της σημερινής 15ης αγωνιστικής στην Α’ Ερασιτεχνική, όπως αυτά ανακοινώθηκαν από την ΕΠΣΤ…

apotelesmata

*Με τις λευκές φανέλες ο Πορταϊκός, τις μπλε η Λυγαριά…

Port Lyg (1)

Port Lyg (2)

Port Lyg (3)

Port Lyg (4)

Port Lyg (5)

Port Lyg (6)

Port Lyg (7)

Port Lyg (8)

Port Lyg (9)

Port Lyg (10)

Port Lyg (11)

Port Lyg (12)

Port Lyg (13)

Port Lyg (14)

Load More Related Articles
Load More In Αθλητικά
Comments are closed.

Check Also

Άτρωτος ο Μαράβας, μέσα από μια μεγαλειώδη νίκη! Δεν βρέθηκε ακόμη η «Αχίλλειος πτέρνα» του (βίντεο/φωτό)

«Άτρωτος» τελικά αποδείχτηκε για άλλη φορά και στην 3η κατά σειρά εκλογική μάχη, για την κ…