Syllogos Polyteknwn

Συνάντηση με τα μέλη του ΔΣ του Συλλόγου Πολυτέκνων Γονέων του Νομού Τρικάλων, στην οποία τέθηκαν όλα τα ζητήματα, τα οποία απασχολούν τις πολύτεκνες οικογένειες, πραγματοποίησε ο Τρικαλινός βουλευτής, Θανάσης Λιούτας.

Ειδικότερα στη συγκεκριμένη συνάντηση, το προεδρείο του Συλλόγου, παρέδωσε στον κ. Λιούτα ένα υπόμνημα με τις θέσεις και τις προτάσεις του, αναφορικά με την αντιμετώπιση του δημογραφικού προβλήματος και του προβλήματος της υπογεννητικότητας στη χώρα μας.

Από την πλευρά του, ο Θανάσης Λιούτας συνεχάρη τον Σύλλογο Πολυτέκνων για το πολύ σημαντικό έργο που επιτελεί και υπογράμμισε ότι αποτελεί πρώτιστο μέλημα της κυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας και του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, η αντιμετώπιση της υπογεννητικότητας και του δημογραφικού προβλήματος.

Παράλληλα, με τη σειρά του, δεσμεύθηκε ότι θα βοηθήσει για την επίλυση των δίκαιων αιτημάτων του Συλλόγου και για την επίτευξη των κατάλληλων λύσεων, οι οποίες θα μπορούν να εγγυηθούν την σταθερή και συνεχή αντιμετώπιση του δημογραφικού ζητήματος και καλύτερες συνθήκες ζωής για τις πολύτεκνες οικογένειες, οι οποίες σε μεγάλο βαθμό, μέσα στην κρίση, αντιμετώπισαν σοβαρά προβλήματα βιοπορισμού και επιβίωσης.

Load More Related Articles
Load More In Πολιτικά
Comments are closed.

Check Also

Ελληνικές και τρικαλινές επιτυχίες, στο διεθνές τουρνουά «Csaba Ferenc» της Σερβίας

Με απόλυτη επιτυχία διεξήχθη το Σάββατο 21-22 Οκτωβρίου 2023 στην πόλη Kanjiza της Σερβίας…