AOT (2)

Στην πλατεία Φλαμουλίου και στη «Μεζεδογωνία» πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου του Ερασιτέχνη Α Ο Τρίκαλα.

Οι διοικούντες με τον πρόεδρο Κώστα Παρδάλη, οι υπεύθυνοι της Ακαδημίας, οι προπονητές, οι γονείς και τα παιδιά , βρέθηκαν στον χώρο , ανταλλάσοντας τις ευχές τους για τη νέα χρονιά .

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους , ο Βουλευτής Τρικάλων της ΝΔ Θανάσης Λιούτας, ο περιφερειακός σύμβουλος Τρικάλων Ντίνος Μπάρδας, ο Αντιδήμαρχος Παιδείας Πολιτισμού Αθλητισμού και Νεολαίας του Δήμου Τρικκαίων Άκης Αναστασίου. Την πίτα ευλόγησε ο πάτερ Αθανάσιος Τύμπας ο οποίος ευχήθηκε σε όλα τα παιδιά να κάνουν αθλητισμό και όχι κατ΄ανάγκη πρωταθλητισμό και οι γονείς να είναι κοντά και να τα στηρίζουν.

Ο Βουλευτής Θανάσης Λιούτας δήλωσε την χαρά του για την παρουσία του στην εκδήλωση της Ακαδημίας του ΑΟΤ , ευχήθηκε η ακαδημία να μεγαλώσει , τα παιδιά να συμμετέχουν σε αθλητικές δραστηριότητες και συνεχάρη την διοίκηση και τους ανθρώπους του Ερασιτέχνη ΑΟΤ για την δουλειά που γίνεται , και για το ότι φέρνουν παιδιά στα γήπεδα.

Από πλευράς Ερασιτέχνη, ο γενικός γραμματέας Γιώργος Παναγιώτου ,ευχαρίστησε καταρχήν τους ανθρώπους του Φλαμουλίου οι οποίοι δέχθηκαν να φιλοξενούν τις δραστηριότητες της Ακαδημίας στο γήπεδο της περιοχής τα τελευταία χρόνια και αναφέρθηκε στο μεγάλο έργο που γίνεται στην Σωτήρα με το νέο αθλητικό κέντρο , το οποίο θα στεγάσει σε λίγους μήνες καλώς εχόντων των πραγμάτων την Ακαδημία του Ερασιτέχνη Α Ο Τρίκαλα με τα νέα γήπεδα και τις εγκαταστάσεις.

Ευχαρίστησε τους γονείς για την στήριξη και εμπιστοσύνη προς την Ακαδημία του ΑΟΤ και ευχήθηκε με τα νέα γηπεδικά δεδομένα που θα προκύψουν, η Ακαδημία να μεγαλώσει και να δυναμώσει ακόμη περισσότερο και να αναδείξει ποδοσφαιριστές που θα παίξουν στο μέλλον στην μεγάλη ομάδα όσο αυτό είναι εφικτό. Τόνισε επίσης, ότι ο Ερασιτέχνης είναι ο θεματοφύλακας της ιδέας και της συνέχειας της ιστορίας του Αθλητικού Ομίλου Τρίκαλα στα αθλητικά πράγματα των Τρικάλων.

Ο Ντίνος Μπάρδας εκπροσωπώντας την Περιφερειακή ενότητα, αφού απέστειλε και τις καλύτερες ευχές του Αντιπεριφερειάρχη Χρήστου Μιχαλάκη, έδωσε πολλά συγχαρητήρια στους διοικούντες , προπονητές και ανθρώπους της Ακαδημίας για το γεγονός ότι αυτό που γίνεται και οργανώνεται για να πηγαίνουν τα παιδιά στα γήπεδα και να ασχολούνται με τον αθλητισμό είναι κάτι μεγάλο αλλά και επίπονο και αξίζουν ένα μπράβο όλοι όσοι ασχολούνται σπαταλώντας χρόνο από τις εργασίες τους και την προσωπική και οικογενειακή τους ζωή. Δήλωσε ότι η περιφερειακή ενότητα είναι πάντα κοντά στην ακαδημία του ΑΟΤ για ότι χρειαστεί, αναφέρθηκε στην συμβολή της περιφέρειας στην κατασκευή του νέου αθλητικού κέντρου και έδωσε τις καλύτερες ευχές του.

Ο Άκης Αναστασίου από πλευράς της Δημοτικής αρχής , ευχήθηκε και αυτός τα καλύτερα, δήλωσε για άλλη μια φορά ότι δεν είναι μόνο φίλος του ΑΟΤ αλλά οπαδός του , αναφέρθηκε επίσης στην συμβολή του Δήμου και του Δημάρχου στο νέο αθλητικό κέντρο, συνεχάρη όλους τους ανθρώπους του ερασιτέχνη για αυτό που γίνεται στον σύλλογο και εξέφρασε την ικανοποίησή του για το ότι βλέπει η οικογένεια της Ακαδημίας του Α Ο Τρίκαλα να μεγαλώνει όλο και περισσότερο.

Ο υπεύθυνος της Ακαδημίας, Κώστας Καρακούσης , ευχαρίστησε καταρχήν την διοίκηση του Ερασιτέχνη για την εμπιστοσύνη που δείχνει στο πρόσωπό του και συνεχίζεται η συνεργασία σε όλα τα ζητήματα που αφορούν την ακαδημία, ευχαρίστησε επίσης τους ανθρώπους στο Φλαμούλι για την φιλοξενία με τα γήπεδα έτσι ώστε τα τελευταία χρόνια να υπάρχει όλο και μεγαλύτερη αλλά και καλύτερη δραστηριότητα για τα παιδιά , τους γονείς για την στήριξη και εμπιστοσύνη , εξέφρασε την ικανοποίηση του για το ήθος και την εικόνα που βγάζει ο σύλλογος με τους γονείς, τους προπονητές και τα παιδιά σε όλες τις αγωνιστικές δραστηριότητες όλων των τμημάτων , όπου και να παίζουν, αλλά και έξω από τα γήπεδα και ευχήθηκε μια καλή και δημιουργική χρονιά , στα παιδιά να απολαμβάνουν το παιχνίδι και την προπόνηση και να έχουν καλές επιδόσεις και στις σχολικές τους υποχρεώσεις.

Η πίτα είχε 5 φλουριά. Τυχεροί οι Στράτος Βατής (προπονητής των τμημάτων Κ14 και Κ16), Στάθης Κόττας, Νικόλας Καρανάσιος, Βένια Αδάμου και Γιώργος Κόττας. Το μεγάλο δώρο ήταν ένα διήμερο για όλη την οικογένεια με πρωϊνό , στο Αρχοντικό Χατζηγάκη στο Περτούλι και η Ακαδημία του Α Ο Τρίκαλα ευχαριστεί θερμά την διεύθυνση του ξενοδοχείου για αυτή την προσφορά. Επίσης η Ακαδημία του Ερασιτέχνη ΑΟΤ, ευχαριστεί θερμά τις επιχειρήσεις που προσέφεραν δώρα, Givova Hellas, Braco Sport, Πανουργιάς Βιβλιοπωλείο, Ζαχαροπλαστεία Τριζώνης και την ΠΑΕ Α Ο Τρίκαλα για τα προϊόντα από το e-shop της.

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΕ ΥΓΕΙΑ

AOT (1)

AOT (3)

AOT (4)

AOT (5)

AOT (6)

Load More Related Articles
Load More In Αθλητικά
Comments are closed.

Check Also

Το Σχέδιο αποκατάστασης ζημιών από τα ακραία καιρικά φαινόμενα «Daniel» και  «Elias», παρουσίασαν στο Μουζάκι, Μητσοτάκης – Σταϊκούρας

Το σχέδιο αποκατάστασης ζημιών από τα ακραία καιρικά φαινόμενα «Daniel» και  «Elias», σε Σ…