Ag Kyriaki (1)

Συνεχίζοντας τις παρεμβάσεις στο επαρχιακό οδικό δίκτυο σε όλο το εύρος  του νομού, η Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφερειακής Ενότητας Τρικάλων, κατασκεύασε τμήμα της περιφερειακής οδού της Αγίας Κυριακής διασφαλίζοντας την απρόσκοπτη  διέλευση των κυκλοφορούντων στην οδό.

Ειδικότερα, πραγματοποιήθηκαν χωματουργικές εργασίες εξομάλυνσης της επιφάνειας της οδού. Κατασκευάστηκαν τα απαραίτητα  τεχνικά έργα,  όπως  ένας  σωληνωτός οχετός για την καλύτερη απορροή των ομβρίων  υδάτων  και δύο παράλληλοι σωληνωτοί οχετοί για την πρόσβαση στις παρόδιες ιδιοκτησίες. Τέλος, πραγματοποιήθηκαν δύο στρώσεις οδοστρωσίας υπόβασης και βάσης από  τρία άλφα (3Α) και μια ασφαλτική στρώση κυκλοφορίας.

Σε επιτόπια επίβλεψη των έργων ο Αντιπεριφερειάρχης Τρικάλων κ. Χρήστος Μιχαλάκης  υπογράμμισε:

«Παρά τις οικονομικές δυσκολίες που αντιμετωπίζουμε προσπαθούμε με όλες μας τις δυνάμεις να ικανοποιούμε τις ανάγκες των πολιτών της Περιφερειακής Ενότητας Τρικάλων. Το συγκεκριμένο έργο διεκδίκησαν και πέτυχαν την υλοποίησή του ο Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Αγίας Κυριακής του Δήμου Τρικκαίων  κ. Δημήτρης Μπακρατσάς και  η πρώην Πρόεδρος  και  νυν Αντιπρόεδρος  κα Μαίρη Οικονόμου –Γκουλιώνη.

Σύμφωνα και με τις κατευθύνσεις του Περιφερειάρχη Θεσσαλίας Κώστα Αγοραστού,  βρισκόμαστε σε διαρκή και άριστη συνεργασία με τις τοπικές αρχές και προχωράμε σε έργα που κρίνονται απαραίτητα για την ασφάλεια των οδηγών και των οχημάτων που κινούνται στο επαρχιακό οδικό μας δίκτυο και διευκολύνουν την καθημερινότητα των κατοίκων.»

Ag Kyriaki (3)

Ag Kyriaki (2)

Load More Related Articles
Load More In Θεσσαλία
Comments are closed.

Check Also

Το Σχέδιο αποκατάστασης ζημιών από τα ακραία καιρικά φαινόμενα «Daniel» και  «Elias», παρουσίασαν στο Μουζάκι, Μητσοτάκης – Σταϊκούρας

Το σχέδιο αποκατάστασης ζημιών από τα ακραία καιρικά φαινόμενα «Daniel» και  «Elias», σε Σ…