cambus-979x538

Δωρεάν Πρόγραμμα Εκπαίδευσης Ενηλίκων στις εναλλακτικές μορφές εύρεσης  εργασίας

 Ο Δήμος Τρικκαίων ενημερώνει ότι, στο πλαίσιο στήριξης δράσεων Φορέων και Οργανώσεων που στοχεύουν στην τόνωση της απασχόλησης και τη στήριξη ειδικών πληθυσμιακών ομάδων, γνωστοποιεί σε κάθε ενδιαφερόμενο την άφιξη του CampusBus στα Τρίκαλα.

Το λεωφορείο θα βρίσκεται στα Τρίκαλα στις 23 και 24 Οκτωβρίου 2018, στην αρχή της οδού Β. Τσιτσάνη (στη συμβολή της με την οδό 21ης Αυγούστου) με στόχο την ενημέρωση των ανέργων και προσφύγων που διαμένουν στον Δήμο Τρικκαίων για θέματα εργασίας.

Τι είναι το Freelance CampusBus

Το Freelance CampusBus είναι ένα ειδικά διαμορφωμένο λεωφορείο το οποίο διενεργεί σε όλη σχεδόν τη χώρα σεμινάρια εκπαίδευσης σε online πλατφόρμες εύρεσης εργασίας (π.χ. Upwork, Freelancing κλπ).

Οι συμμετέχοντες μπορούν να μάθουν  να χρησιμοποιούν αυτές τις πλατφόρμες εύκολα και γρήγορα  προκειμένου  να εργαστούν ως ελεύθεροι επαγγελματίες χωρίς να χρειάζεται η φυσική παρουσία του συνεργάτη κι αφορούν εργασίες μικρής διάρκειας όπως η μετάφραση, επεξεργασία λιστών, το data entry κλπ.

Το CampusBus μαθαίνει στους συμμετέχοντες να δημιουργήσουν  το δικό τους  προφίλ, να κλείνουν συνεργασίες στις πλατφόρμες και να τις  υλοποιούν αποτελεσματικά λαμβάνοντας καλές κριτικές ώστε να αυξήσουν τη ζήτηση ως ελεύθεροι επαγγελματίες και συνεπώς το εισόδημα τους.

Ποιοι  μπορούν  να συμμετέχουν

Άνεργοι Έλληνες και πρόσφυγες που γνωρίζουν την αγγλική γλώσσα

Κόστος και τρόπος συμμετοχής

Δωρεάν με αίτηση συμμετοχής στο: www.campusbus.org/apply

Πόσο διαρκούν τα μαθήματα

Τα μαθήματα διαρκούν 2 ημέρες, πραγματοποιούνται εντός του λεωφορείου που έχει διαμορφωθεί ως τάξη για να φιλοξενήσει τους συμμετέχοντες και είναι πλήρως εξοπλισμένο με υπολογιστές. Μετά τη συμμετοχή τους οι συμμετέχοντες θα λάβουν πιστοποιητικό παρακολούθησης και mentoring από ειδικούς.

Πού θα βρίσκεται στα Τρίκαλα

Παραποταμίως, στη συμβολή των οδών Βασ. Τσιτσάνη και 21ης Αυγούστου, στις ειδικά διαμορφωμένες θέσεις στάθμευσης τουριστικών λεωφορείων.

Load More Related Articles
Load More In Εργασία - Απασχόληση
Comments are closed.

Check Also

Προσωπικός Γιατρός: Τα νέα δεδομένα που προκαλούν αναβρασμό στους επαγγελματίες υγείας

(PHOTO: SHUTTERSTOCK) Ένα από τα σημεία που αντιδρούν οι ιατρικοί σύλλογοι είναι το οικονο…