Maravas Kanara (2)

Με αφορμή την «Παγκόσμια Ημέρα Πρόληψης κατά του Καρκίνου» και στο γενικότερο πλαίσιο της παγκόσμιας εκστρατείας ενημέρωσης κατά του καρκίνου, ο Δήμος Πύλης σε συνεργασία με την Ελληνική Αντικαρκινική Εταιρεία -Παράρτημα Τρικάλων, έχοντας στο πλευρό τους και την αρωγή του Κ.Υ. Πύλης, ξεκινούν μια σειρά δράσεων ενημέρωσης για την «μάστιγα» των καιρών μας, που θα λάβουν χώρα στα όρια του Δήμου.

Με αυτά τα δεδομένα και την σημασία που δίνει ο Δ. Πύλης στον τομέα «Υγεία», πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί στις 10:00 στο δημ. Κατάστημα Πύλης, συνάντηση μεταξύ του Δημάρχου Πύλης κ. Κων/νου Μαράβα και της κας Μαρίας Καναρά, Πρόεδρου του Παραρτήματος Τρικάλων της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας και Χειρουργού Μαστού στο Γ.Ν. Τρικάλων, συνοδευόμενης της κας Στεφανίας Κωστοπούλου, Γραμματέως του Παραρτήματος/Επισκέπτρια Υγείας στην Δ/νση Υγείας της Π.Ε. Τρικάλων, παρουσία της αντ/ρου του ΟΚΠΑΔ και Γενικού Ιατρού κας Χαράς Καλιώρα, ως εκπρόσωπος του Κ.Υ. Υγείας Πύλης.

Οι δύο πλευρές, μέσα από μια εποικοδομητική κουβέντα, συμφώνησαν στην από κοινού συνεργασία, για μια σειρά ενημερωτικών δράσεων, αρχής γενομένης με την διοργάνωση Ημερίδας ενημερωτικού χαρακτήρα στις αρχές του Μάρτη, καθώς κι άλλες που θα ακολουθήσουν και σκοπό έχουν στο να δοθεί έμφαση στην αξία και μεγάλη σημασία που έχουν «Ενημέρωση» και «Πρόληψη» ως όπλα κατά του καρκίνου, ευαισθητοποιώντας τον κόσμο πάνω σ’ αυτούς τους τομείς, καθώς πολλά περιστατικά με διάφορες μορφές καρκίνου, μπορούν να αντιμετωπισθούν επιτυχώς, μέσω της έγκαιρης διάγνωσης και τα μέσα που σήμερα διατίθενται.

 

Maravas Kanara (1)

Load More Related Articles
Load More In Τοπικά
Comments are closed.

Check Also

Πύλη: «Έφυγε» από τη ζωή η Βιργινία Τσιγκαρίδα

ΚΗΔΕΙΑ Την αγαπημένη μας μητέρα, γιαγιά και θεία ΒΙΡΓΙΝΙΑ ΤΣΙΓΚΑΡΙΔΑ ΕΤΩΝ 91 Θανούσα κηδεύ…