Dimarxeio-2

Με ένα ακόμη νέο έργο ο Δ. Πύλης, συνολικού προϋπολογισμού  74.οοο€ και κωδική ονομασία «Συντήρηση δημοτικών κτιρίων 2020», αποκαθιστά τη «μόστρα» των κτιρίων του και όχι μόνο, καθώς η μελέτη προβλέπει και μια σειρά άλλων παρεμβάσεων που αφορούν & στην επανορθωτική συντήρηση αυτών, έχοντας ως στόχο μιαν Αποδοτική, Ασφαλή, Οικονομική και Βιώσιμη Λειτουργία τους.

Η παρούσα μελέτη αφορά στη συντήρηση και αποκατάσταση ζημιών σε δημοτικά κτίρια του Δήμου Πύλης, τα οποία παρουσίασαν ζημιές την τελευταία χειμερινή περίοδο ή λόγω παλαιότητας.

Συγκεκριμένα οι παρεμβάσεις που θα γίνουν αφορούν κυρίως σε οικοδομικές εργασίες συντήρησης στεγών και τοιχοποιίας αλλά και γενικότερα σε εργασίες συντήρησης των κτιριακών εγκαταστάσεων . O ανάδοχος είναι υποχρεωμένος να προβεί σε εργασίες συντήρησης σε δημοτικά κτήρια του Δήμου Πύλης, όπου προκύψει η ανάγκη επέμβασης σύμφωνα με τις υποδείξεις της Διευθύνουσας Υπηρεσίας.

Συγκεκριμένα περιγράφονται εργασίες που πιθανόν να προκύψουν στα σχολικά κτίρια και περιγράφονται αναλυτικά παρακάτω:

• επισκευές – συντηρήσεις σκεπών, στεγών, τοίχων, πλακών

• αντικατάσταση υδρορροών (όπου και αν απαιτηθεί).

• Επενδύσεις σκελετών με τάβλες ραμποτέ

• καθαίρεση σαθρών επιχρισμάτων ή συντήρηση εσωτερικών και εξωτερικών επιχρισμάτων.

• χρωματισμοί σχολικών μονάδων, βοηθητικών χώρων κατόπιν έγκρισης των αποχρώσεων από την Υπηρεσία.

• αντικατάσταση φθαρμένων κουφωμάτων παραθύρων ή πορτών αφού προηγηθεί η αποξήλωση τους.

• επιστρώσεις εσωτερικών ή εξωτερικών δαπέδων με πλακίδια, πλάκες μαλακού μαρμάρου, κυβόλιθων, πλάκες τσιμέντου αφού προηγηθεί η αποξήλωση των σπασμένων – φθαρμένων.

• επενδύσεις τοίχων με πλακίδια αφού προηγηθεί η αποξήλωση των σπασμένων – φθαρμένων πλακιδίων.

• επισκευή ή αντικατάσταση ειδών υγιεινής ή πλήρης ανακατασκευή των υδραυλικών εγκαταστάσεων χώρων υγιεινής.

Με την παρούσα μελέτη το ύψος της δαπάνης του εν λόγω έργου ανέρχεται στο ποσό των 74.000,00€ με τον Φ.Π.Α. με χρηματοδότηση από ΣΑΤΑ του Δήμου Πύλης.

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΣΥΝΟΠΤΙΚΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ

1. O Δήμος Πύλης διακηρύσσει ότι εκτίθεται σε συνοπτικό διαγωνισμό επιλογής αναδόχου για την κατασκευή του έργου «Συντήρηση Δημοτικών Κτιρίων 2020», με έγγραφες προσφορές και κριτήριο κατακύρωσης τη πλέον συμφέρουσα από οικονομική άποψη προσφορά βάσει τιμής, σύμφωνα με τις διατάξεις του N.4412/2016, προϋπολογισμού 59.677,42€ χωρίς τον Φ.Π.Α. Το έργο συντίθεται από μία κατηγορία εργασιών (ποσό με δαπάνες εργασιών, ΓΕ και ΟΕ και απρόβλεπτα) : 59.527,42 €.

2. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να παραλάβουν τα συμβατικά τεύχη του διαγωνισμού από την έδρα της υπηρεσίας στο Δημαρχείο Πύλης, Ηρώων 1940, Αρ 1, μέχρι τις 06- 05-2020. Τα τεύχη της διακήρυξης θα διατίθενται στους ενδιαφερομένους από την ιστοσελίδα του Δήμου Πύλης www.dimospylis.gr..Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να λάβουν γνώση των εγγράφων της σύμβασης από το γραφείο κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες. Μπορούν επίσης να λάβουν αντίγραφα αυτών με δαπάνες και φροντίδα τους από τα γραφεία του Αυτοτελούς Τμήματος Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου Πύλης. Πληροφορίες στο τηλέφωνο 2434350326, FAX επικοινωνίας 2434350312, αρμόδιος υπάλληλος για επικοινωνία Παρασκευά Στυλιανή.

3. Ο διαγωνισμός θα διεξαχθεί στις 08-05-2020, ημέρα ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ και ώρα 10:00π.μ. .(ως ημερομηνία λήξης παραλαβής των προσφορών στον διαγωνισμό ορίζεται ώρα 10.00π.μ.), στα γραφεία του Αυτοτελούς Τμήματος Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου Πύλης ενώπιον της αρμόδιας επιτροπής διαγωνισμού. Σε περίπτωση μη διενέργειας του διαγωνισμού τη συγκεκριμένη ημέρα, αυτός θα επαναληφθεί στον ίδιο χώρο και με τους ίδιους όρους στις 18 -05-2020, ημέρα ΔΕΥΤΕΡΑ και ώρα 10:00π.μ.

4.Στο διαγωνισμό δικαιούνται να συμμετάσχουν : Μεμονωμένες εργοληπτικές επιχειρήσεις εγγεγραμμένες στο Μητρώο Εργοληπτικών Επιχειρήσεων που τηρείται στη Γ.Γ.Δ.Ε. του Υ.ΠΕ.ΧΩ.Δ.Ε, εφόσον ανήκουν στην Α1 και άνω για έργα κατηγορίας ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΩΝ.

5. Η διακήρυξη του έργου έχει συνταχθεί σύμφωνα με το εγκεκριμένο σχέδιο από την Ε.Α.Α.ΔΗ.ΣΥ. Το σύστημα υποβολής προσφορών είναι με το ενιαίο ποσοστό έκπτωσης σύμφωνα με το Ν.4412/2016. Ο χρόνος ισχύος των προσφορών είναι έξι (6) μήνες από την ημερομηνία υποβολής των προσφορών. Η συνολική προθεσμία εκτέλεσης του έργου, ορίζεται σε ΟΚΤΩ (8) μήνες και αρχίζει από την ημέρα υπογραφής της σύμβασης. Τόπος εκτέλεσης του έργου είναι ο Δήμος Πύλης.

6. Το έργο χρηματοδοτείται από το Δήμο Πύλης και το αποτέλεσμα της δημοπρασίας θα εγκριθεί από την Οικ. Επιτροπή του Δήμου Πύλης.

Load More Related Articles
Load More In Τοπικά
Comments are closed.

Check Also

Ξεκινούν στην Πιαλεία, Κατηχητικό και μαθήματα παραδοσιακών χορών

Αγαπητοί Ενορίτες και Ενορίτισσες… …Με αφορμή τη νέα εκκλησιαστική χρονιά 2023…