odeio arxi

    

Μια πολύ σημαντική μουσική εκδήλωση πραγματοποιήθηκε  χθες αργά  το απόγευμα στο ΠΑΥΣΙΛΠΟ με την λήξη των μαθημάτων της φετινής χρονιάς του ΩΔΕΙΟΥ ΑΡΙΩΝ

Οι σπουδαστές  μας σε συνεργασία με τους καθηγητές τους δημιούργησαν μια ευχάριστη ατμόσφαιρα με τα μουσικά τους όργανα και το πλούσιο  ρεπερτόριο,  με ισπανικές μελωδίες ,νοσταλγικά βαλς, σερενάτες και άλλα έντεχνα κομμάτια.

Την συναυλία τίμησαν με τη παρουσία τους το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου , χορωδοί, γονείς των σπουδαστών μας, φίλοι τους  και πλήθος κόσμου.

Ήταν η δεύτερη δημόσια εμφάνιση του ΩΔΕΙΟΥ ΜΑΣ και δώσαμε ραντεβού για το φθινόπωρο με νέο και πλούσιο ρεπερτόριο.

Στις τοποθετήσεις και τους χαιρετισμούς, τόσο από το πρόεδρο κ.Τσιούμα Δημήτρη όσο και από την διευθύντρια του Ωδείου κ.Καραμήτρου Φανή δόθηκε έμφαση στη λειτουργία και οργάνωση  του Ωδείου και την κατάρτιση των σπουδαστών .

Αυτό φάνηκε με τις εξετάσεις που διεξαχθήκαν μπροστά σε ανεξάρτητους καθηγητές από τα Τρίκαλα , τον Βόλο και τον αντιπρόσωπο του υπουργείου. και τα θετικά τους σχόλια και επαίνους προς τους σπουδαστές.

Στη συνέχεια της παραπάνω εκδήλωσης η χορωδία του συλλόγου, σύσσωμο το Διοικητικό Συμβούλιο και πολλοί φίλοι μας, έδωσαν   ραντεβού για ένα αποχαιρετιστήριο γλέντι σε γνωστή ταβέρνα στη περιοχή της Μητρόπολης.

Οι χορωδοί άρχισαν το γλέντι με ένα πορτ-ποροι από τραγούδια που παρουσίασαν στις  διάφορες εκδηλώσεις σε διάφορες πόλεις της Χώρας και στη συνέχεια γλέντησαν με χορούς και  τραγούδια μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες και έδωσαν ραντεβού για τον Σεπτέμβριο μια και το πρόγραμμα είναι γεμάτο από προσκλήσεις.

Εκ του Προέδρου

odeio

Load More Related Articles
Load More In Κοινωνικά
Comments are closed.

Check Also

Την Δευτέρα του Πάσχα, η «Γιορτή Αγάπης», από τον Σύλλογο Γυναικών Αγ. Βησσαρίωνα

Ο Σύλλογος Γυναικών Αγίου Βησσαρίωνα ΄ΤΟ ΔΟΥΣΙΚΟ¨ σας προσκαλεί στη ¨ΓΙΟΡΤΗ ΑΓΑΠΗΣ ¨ τη Δε…