Koutis

Μία μίνι περιοδεία πραγματοποίησε το περασμένο Σαββατοκύριακο στα ορεινά του Δήμου μας ο δημ. σύμβουλος της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης κ. Βαγγέλης Κουτής, δράττοντας της ευκαιρίας και του εορτασμού της Αγ. Παρασκευής, ενώ συχνές είναι οι επισκέψεις του και στον πεδινό Δ. Πύλης, κλέβοντας αρκετές φορές πολύτιμο χρόνο από την εργασία του.

Ως γνωστόν, βαθιά θρησκευόμενος ο κ. Κουτής, αλλά & με υψηλό το αίσθημα της υπευθυνότητας, βρέθηκε την Κυριακή στην Αθαμανία, όπου παρακολούθησε την Θ. Λειτουργία στον ομώνυμο Ι. Ναό της Αγ. Παρασκευής, αποδεικνύοντας την πολιτική του αυθεντικότητα, καθώς οι επισκέψεις του όχι μόνο στα ορεινά, αλλά & στα πεδινά τμήματα του Δήμου δεν οφείλονται σε προεκλογικούς και μόνον λόγους, αλλά στην σχέση χρέους και ανιδιοτελούς προσφοράς απέναντι στον συνδημότη του, που τον τίμησε με την ψήφο του, τοποθετώντας τον σε θέση ευθύνης, για μια αναπτυξιακή πορεία του Δήμου στο μέλλον.

Κατόπιν της Θ. Λειτουργίας ο κ. Κουτής επισκέφθηκε την διπλανή Κοινότητα της Πύρρας, όπου εκεί τον υποδέχτηκε ο φίλος & πρόεδρος της Πύρρας κ. Απ. Γιώτας, παρέα με ετεροδημότες & επισκέπτες στο χωριό, όπου του δόθηκε η ευκαιρία να ακούσει εξ αυτών διάφορα ζητήματα που ταλανίζουν το χωριό , να ανταλλάξει απόψεις και όντας διαθέτοντας ευήκοα ώτα & κοινή λογική, δεσμεύτηκε…όχι απλά να μεταφέρει τα θέματα στο ΔΣ, αλλά να αγωνισθεί μετά παρρησίας για την επίλυσή τους!

Load More Related Articles
Load More In Κοινωνικά
Comments are closed.

Check Also

Χρ. Νάκος: Ο «σερ» της Τοπικής Αυτοδιοίκησης…Έχουμε τον ίδιο ενθουσιασμό και ζήλο, αλλά περισσότερη δυναμική, ως παράταξη άσκησης εξουσίας

Χρήστος Νάκος…Ένας άνθρωπος, που οι περισσότεροι από εμάς, τον γνωρίσαμε μέσα από τη…