kostis 1

Ο Κων/νος Κατσάρας εκφώνησε εκ νέου τον όρκο, αυτή τη φορά ως αριστούχος μεταπτυχιακός απόφοιτος – Διαδικτυακή για πρώτη φορά η ορκωμοσία 139 προπτυχιακών

Ηταν τον Ιούλιο του 2017, όταν ως απόφοιτος του προπτυχιακού προγράμματος ο Βολιώτης, με καταγωγή από την Πύλη, Κωνσταντίνος Κατσάρας έγραφε ιστορία στο Τμήμα Οικονομικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας.

Ο Κωνσταντίνος έχει ρίζες από την πόλη της Πύλης, από την πλευρά της μητέρας του, δημοσιογράφου Ντίνας Παππά, εγγονός του Δημήτρη & Βασιλικής Παππά & μ’ αυτή την επιτυχία του, μας κάνει για δεύτερη φορά υπερήφανους!!!

Αποφοίτησε με βαθμό πτυχίου 9,90, την υψηλότερη βαθμολογία που έχει καταγράψει ποτέ απόφοιτος του Τμήματος, όπως είχε ανακοινώσει με υπερηφάνεια ο τότε πρόεδρος Μιχάλης Ζουμπουλάκης στην τελετή ορκωμοσίας που γινόταν στο αμφιθέατρο «Ι. Κορδάτος» του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας.

Τρία χρόνια μετά & ερχόμενοι στο σήμερα, ο Κωνσταντίνος Κατσάρας εκφώνησε εκ νέου τον όρκο ως ο αριστούχος απόφοιτος του μεταπτυχιακού προγράμματος «Εφαρμοσμένη Οικονομική» του Τμήματος Οικονομικών Επιστημών. Συγκέντρωσε βαθμολογία 9,35 και ήταν εκείνος που είπε τον όρκο, αν και σε διαφορετικό σκηνικό αυτή τη φορά, μέσω ηλεκτρονικού υπολογιστή στη διαδικτυακή τελετή ορκωμοσίας που έγινε στο τμήμα.

Και πάλι ο κ. Ζουμπουλάκης ως διευθυντής του μεταπτυχιακού προγράμματος αυτή τη φορά υποδέχθηκε τον αριστούχο απόφοιτο, ο οποίος ταυτόχρονα με τις μεταπτυχιακές του σπουδές, εργάζεται στον ΕΛΚΕ του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας και ετοιμάζεται να προχωρήσει και σε διδακτορικό. «Πρόκειται για ένα δικό μας παιδί, έναν εξαιρετικό νέο», ανέφερε ο κ. Ζουμπουλάκης για τον αριστούχο του μεταπτυχιακού προγράμματος.

Επιπλέον 36 μεταπτυχιακοί απόφοιτοι ορκίστηκαν στην επιστήμη τους μέσα από τις οθόνες των ηλεκτρονικών τους υπολογιστών και χειροκρότησαν ο ένας την προσπάθεια του άλλου.

 

Πηγή: Με πληροφορίες από taxydromos.gr

Load More Related Articles
Load More In Τοπικά
Comments are closed.

Check Also

Πύλη: «Έφυγε» από τη ζωή η Βιργινία Τσιγκαρίδα

ΚΗΔΕΙΑ Την αγαπημένη μας μητέρα, γιαγιά και θεία ΒΙΡΓΙΝΙΑ ΤΣΙΓΚΑΡΙΔΑ ΕΤΩΝ 91 Θανούσα κηδεύ…