Skithos (2)

Με μεγάλη επιτυχία στέφθηκε  η ημερήσια εκδρομή για τον περίπλου της Σκιάθου  που διοργάνωσε η ΔΗΚΕΔΗΜ για το ΚΑΠΗ του Δήμου Μουζακίου.

Στην εξόρμηση αυτή συμμετείχαν 80 εκδρομείς, επίσημα μέλη του ΚΑΠΗ και η ΔΗΚΕΔΗΜ για το σκοπό αυτό μίσθωσε 2 λεωφορεία.

Η κρουαζιέρα πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 7 Οκτωβρίου, όπου οι ωφελούμενοι σε μια ηλιόλουστη μέρα έζησαν μια μοναδική εμπειρία, αφού απήλαυσαν τις ομορφιές του νησιού παρατηρώντας τες εν πλω.

Το πρόγραμμα περιελάμβανε τρίωρη στάση στην πόλη της Σκιάθου και είχαμε την ευκαιρία να περιηγηθούμε στα στενάκια της, να επισκεφθούμε το μουσείο Παπαδιαμάντη και το ναυτικό μουσείο, να γευθούμε τις γαστρονομικές  νοστιμιές από τα ταβερνάκια της και να απολαύσουμε τον καφέ μας συνοδεία του καθαρού ουρανού και του απέραντου γαλάζιου της θάλασσας. Στη συνέχεια με το κρουαζιερόπλοιο πλησιάσαμε όλες τις παραλίες του νησιού, θαυμάσαμε το πανέμορφο τοπίο ενώ το γλέντι και ο χορός καλά κρατούσε.

Στη επιστροφή, η πρόεδρος της ΔΗΚΕΔΗΜ κ Τσιρογιάννη Φανή, αφού είδε τα χαμογελαστά και γεμάτα ικανοποίηση πρόσωπα, τους ευχαρίστησε για τη συμμετοχή και την άψογη συνεργασία τους και τους υποσχέθηκε να διοργανώσει ακόμη μία εκδρομή, εφόσον το επιτρέψουν τα οικονομικά της επιχείρησης.

Επισήμανε όμως πως οι δωρεάν εκδρομές θα είναι μόνο για τα μέλη του ΚΑΠΗ και για αυτό θα πρέπει να ανανεώνουν την κάρτα τους κάθε χρόνο ή όσοι ενδιαφέρονται να έρθουν στο γραφείο της ΔΗΚΕΔΗΜ και να εκδώσουν νέα, φέρνοντας τα απαραίτητα δικαιολογητικά.

Skithos (1)

Load More Related Articles
Load More In Κοινωνικά
Comments are closed.

Check Also

Θ. Χήρας από Πύλη: Σας καλώ σε μια νέα πορεία με γνω΄ση, σύνεση και όραμα, στηρίζοντας μια παρουσία με μέλλον, όραμα & αξίες(βίντεο/φωτό)

Την κεντρική του ομιλία στην Πύλη, μπροστά από τον χώρο του εκλογικού του κέντρου, πραγματ…