ast arxiki

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε εκδήλωση για τα παιδιά του αστυνομικού και πολιτικού προσωπικού της Διεύθυνσης Αστυνομίας Τρικάλων

Με ιδιαίτερη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 27-12-2017 σε κέντρο δεξιώσεων της πόλης των Τρικάλων εκδήλωση για τα παιδιά του αστυνομικού και πολιτικού προσωπικού της Διεύθυνσης Αστυνομίας Τρικάλων, στο πλαίσιο της εορταστικής περιόδου των Χριστουγέννων και του νέου έτους.

Την εκδήλωση συνδιοργάνωσαν η Διεύθυνση Αστυνομίας Τρικάλων, η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Τρικάλων, η Ένωση Αξιωματικών Ελληνικής Αστυνομίας Θεσσαλίας, η Τοπική Διοίκηση Τρικάλων της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών ( I . P . A .) και η Ένωση Προσωπικού Δίωξης Παράνομης Μετανάστευσης Τρικάλων, ενώ την τίμησαν με την παρουσία τους πλήθος συναδέλφων με τα παιδιά τους.

Τα παιδιά είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν παράσταση του Θεάτρου Σκιών του Δήμου Τρικκαίων και να συμμετέχουν σε διαδραστικές δραστηριότητες, όπως μουσικοχορευτικά και θεατρικά παιχνίδια και να δημιουργήσουν κατασκευές, υπό την επιμέλεια του Θεατρικού Εργαστηρίου Καλαμπάκας «ΕΠΙ ΣΤΑΓΩΝ», ενώ η δημοτική επιχείρηση e – trikala φρόντισε για τη ζωγραφική προσώπου των παιδιών και την παρουσία του Αη Βασίλη στην εκδήλωση.

Η εκδήλωση, κατά την οποία προσφέρθηκαν βιβλία ως δώρα στα παιδιά, έκλεισε με Χριστουγεννιάτικα κάλαντα από το ερασιτεχνικό μουσικό σύνολο της Διεύθυνσης Αστυνομίας Τρικάλων.

ast 1 ast 2 ast 3

Load More Related Articles
Load More In Θεσσαλία
Comments are closed.

Check Also

Με όλη την προσοχή στο Μαρούσι, ο ΑΣΚ

Το Σάββατο στις 7.00 μ.μ, οι «κυανόλευκοι» αντιμετωπίζουν τον πρωταθλητή της περυσινής Eli…