Arxiki

 Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε χθες Πέμπτη 2 Νοεμβρίου 2017 στην Φήκη η ημερίδα για την κτηνοτροφία με θέμα: «Διατροφή & διαχείριση των αμνοεριφίων & των μητέρων κατά την γαλακτοπαραγωγή».

Η ημερίδα διοργανώθηκε από τον Κτηνίατρο κ. Θέμη Ζάχο σε συνεργασία με την εταιρεία PHARMACELL, η οποία δραστηριοποιείται στην αντιπροσώπευση, εισαγωγή και διάθεση κτηνιατρικών φαρμάκων, συμπληρωμάτων διατροφής και εξοπλισμού, για κτηνιάτρους και κτηνοτροφικές μονάδες.

Η ανταπόκριση του κόσμου υπήρξε μεγάλη, γεμίζοντας ασφυκτικά τον χώρο της ταβέρνας «Μανούκας», όπου & διεξήχθη.

Κατά την ημερίδα & από τους κεντρικούς ομιλητές, τον κ. Κ. Γιαννακόπουλο, κτηνίατρος/πρόεδρος της εταιρείας & κα Μάγδα Σιουκιούρογλου κτηνίατρος & τεχνικός σύμβουλος της εταιρείας, αναπτύχθηκαν θεματικές ενότητες σχετικά με την πρόληψη των απωλειών των αμνοεριφίων, σωστή διατροφική διαχείριση των μητέρων των αμνοεριφίων πριν τον τοκετό & κατά την γαλακτική περίοδο, την διαχείριση της μαστίτιδας & την αρμεκτική διαδικασία.

Μετά & τις ομιλίες των κεντρικών ομιλητών, ακολούθησε εποικοδομητικός διάλογος με τους παραβρεθέντες κτηνοτρόφους, κατά τον οποίο επιλύθηκαν απορίες, αλλά & προβληματισμοί σχετικά με την ορθή χρήση διαχειριστικών «εργαλείων», που μπορούν να δώσουν λύσεις στην σύγχρονη Κτηνοτροφία.

 

IMG_0390 IMG_0391 IMG_0392 IMG_0393 IMG_0396

 

Load More Related Articles
Load More In Τοπικά
Comments are closed.

Check Also

10 Συχνές Ερωτήσεις & Απαντήσεις, για τη λειτουργία των νέων βάσεων δεδομένων του Υπουργείου Εσωτερικών, για τις Οργανώσεις της Κοινωνίας των Πολιτών – www.okoip.gov.gr 

Τι είναι οι Οργανώσεις της Κοινωνίας των Πολιτών;   Ο όρος Οργανώσεις της Κοινωνίας τ…