Paidiki Pyli Arxiki

Με εντατικούς ρυθμούς, εργάζονται Τεχνική Υπηρεσία & αρμόδια Αντιδημαρχία Τεχνικών Έργων του Δ. Πύλης,  για την αναβάθμιση των παιδικών χαρών στο Δήμο, αρχής γενομένης από την παιδική χαρά στον χώρο του Δημαρχείου & αυτή της «Μόμας», με τον εργολάβο του έργου να έχει αναλάβει «δράση» από σήμερα κιόλας, ώστε & οι δύο χώροι, σύμφωνα με τον Προϊστάμενο της Τεχνικής κ. Σπ. Αποστολόπουλο & τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο κ. Κ. Ούτρα, αυτοί να έχουν παραδοθεί προς χρήση στους πολίτες σε ένα μήνα περίπου από τώρα.

Συγκεκριμένα…Το παρόν έργο αφορά στην προμήθεια και εγκατάσταση εξοπλισμού παιδικής  χαράς και λοιπού αστικού εξοπλισμού για την ανάπλαση των παιδικών χαρών  έμπροσθεν του Δημαρχείου καθώς και της παιδικής χαράς στη θέση «ΜΟΜΑ» στον οικισμό  Πύλης, ώστε να πληρούν τις προδιαγραφές ασφαλείας, όπως αυτές έχουν καθορισθεί από την κείμενη νομοθεσία και πρέπει να εφαρμόζονται υποχρεωτικά και την τελική της πιστοποίηση.

Σκοπός της παρούσας παρέμβασης είναι η αναβάθμιση των παιδικών χαρών  του Δήμου, μέσω της δημιουργίας ενός ελεύθερου  και λειτουργικού  χώρου αναψυχής, συμβάλλοντας έτσι στην αστική αναζωογόνηση της  περιοχής, αναβαθμίζοντας την ποιότητα ζωής των κατοίκων της, ως  πόλος ξεκούρασης, ψυχαγωγίας και αναψυχής τόσο για τα παιδιά (νήπια –παιδιά – έφηβοι), όσο και για  τους γονείς, τους μόνιμους κατοίκους και τους επισκέπτες της περιοχής.

Να σημειώσουμε επίσης, πως στα πλαίσια του  προγράμματος  Φιλόδημος   ΙΙ,  που αφορά στην «Προμήθεια και εγκατάσταση εξοπλισμού παιδικής  χαράς και λοιπού αστικού εξοπλισμού για την ανάπλαση των παιδικών χαρών του Δήμου», πρόθεση της δημοτικής Αρχής είναι, στην υποβεβλημένη πρόταση, να ενταχθούν 15 παιδικές  χαρές στους οικισμούς του Δήμου, όπου κρίνεται πιο επιβεβλημένο .

Paidiki Pyli (1)

 

Ακολουθεί μια σειρά φωτορεαλιστικών εικόνων, για το πώς θα είναι μελλοντικά η παιδική χαρά στον χώρο του Δημαρχείου…

paidiki fotorealistikes (1)

paidiki fotorealistikes (2)

paidiki fotorealistikes (3)

Load More Related Articles
Load More In Τοπικά
Comments are closed.

Check Also

Θανάσης Λιούτας: Εντάσσονται στην πρώτη αρωγή και οι πλημμυροπαθείς κατ’ επάγγελμα αγρότες

Και οι κατ’ επάγγελμα αγρότες, των οποίων το πάγιο κεφάλαιο και ο εξοπλισμός, έπαθαν ζημιά…