Arxiki

Με εντατικούς ελέγχους σε εικοσιτετράωρη βάση και στο πλαίσιο εφαρμογής του μέτρου του προσωρινού περιορισμού της κυκλοφορίας των πολιτών προς αντιμετώπιση του κινδύνου διασποράς του κορωνοϊού COVID -19, έχουν ριχτεί από την πρώτη μέρα εφαρμογής του μέτρου και οι άνδρες του Α.Τ. Πύλης, αψηφώντας καιρικά φαινόμενα και συνθήκες.

Όπως αναφέραμε οι έλεγχοι & του ΑΤ Πύλης είναι εντατικοί και συνεχείς τόσο από πεζές, όσο & μετακινούμενες περιπολίες αστυνομικών οχημάτων, σε περιοχές αρμοδιότητας τους.

Τέταρτη ημέρα η σημερινή από την εφαρμογή των μέτρων, που πλέον των δύο πρώτων ημερών που γίνονταν συστάσεις, τώρα οι βεβαιώσεις παραβατικότητας του μέτρου είναι μονόδρομος και χωρίς ανοχή, ενώ όπως διαπιστώσαμε κατά το σημερινό μας ρεπορτάζ η συντριπτική πλειοψηφία των πολιτών, οδηγών και πεζών, κατείχε τα απαραίτητα έγγραφα μετακίνησης.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας, από την Δευτέρα 23 Μαρτίου 2020, πρώτη ημέρα εφαρμογής του μέτρου, έως σήμερα, έχουν βεβαιωθεί (4.063) παραβάσεις σε όλη την επικράτεια και επιβλήθηκαν ισάριθμα διοικητικά πρόστιμα, με 40 περιπτώσεις εξ αυτών να αφορούν την Θεσσαλία.

Να επισημάνουμε, πως οι συγκεκριμένες βεβαιώσεις με το πρόστιμο των 150€, δεν έχουν εισπρακτικό χαρακτήρα και τα έσοδα αυτών θα διατεθούν για νοσοκομιακές καλύψεις & προμήθεια νοσηλευτικού υλικού.

IMG_3574

IMG_3575

IMG_3578

Load More Related Articles
Load More In Τοπικά
Comments are closed.

Check Also

Κώστας Αγοραστός: Θα διορθώσουμε όσα μας πλήγωσαν…

Κώστας Αγοραστός… «Tην προηγούμενη Κυριακή άκουσα τη φωνή σας. Αυτή τη φωνή, που δεσ…