dav

Με δύο επιπλέον δυνατά «χαρτιά», ενδυναμώνεται ο νυν Δήμαρχος κ. Κ. Μαράβας, ο οποίος ενσωματώνει στο συνδυασμό του για τις επικείμενες Αυτοδιοικητικές εκλογές του Μαίου…τον Ηλία Λαμπρογεώργο & Γιώργο Παλλαντζά, οι οποίοι είχαν σήμερα το πρωί συνάντηση μαζί του στο δημ. Κατάστημα, κατά την οποία οι τρεις αυτοδιοικητικοί έσφιξαν τα χέρια, σφραγίζοντας τελικά το σύμφωνο συνεργασίας, στην από κοινού πορεία τους, στον αγώνα για την διεκδίκηση του Δ. Πύλης.

Έτσι ο νέος Νόμος του «ΚΛΕΙΣΘΕΝΗ» θα τους βρει στο πλευρό του Δημάρχου Πύλης κ. Κωνσταντίνου Μαράβα και στον δημοτικό συνδυασμό με τίτλο «ΠΡΩΤΑ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ».

Ο Δήμαρχος Πύλης κ. Κωνσταντίνος Μαράβας, φανερά ευχαριστημένος για την εξέλιξη αυτή δήλωσε:

«Υποδέχομαι στις τάξεις του συνδυασμού μου τους έμπειρους συναδέλφους, τον Γιώργο και τον Ηλία. Με ικανοποιεί το γεγονός ότι άνθρωποι με εμπειρία, καταξιωμένοι στην τοπική κοινωνία, με όρεξη και όραμα για τον τόπο συντάσσονται με τις ιδέες μου.

Τους καλωσορίζω και τους εύχομαι καλό δρόμο». 

Τόσο ο Ηλίας Λαμπρογεώργος όσο και ο Γιώργος Παλλαντζάς, ευχαριστημένοι και οι ίδιοι, αντιμετωπίζουν την καινούργια πρόκληση με σιγουριά για το καλύτερο του Δήμου, τόσο στον ορεινό όγκο όσο και στον πεδινό.

Load More Related Articles
Load More In Τοπικά
Comments are closed.

Check Also

Θανάσης Λιούτας: Εντάσσονται στην πρώτη αρωγή και οι πλημμυροπαθείς κατ’ επάγγελμα αγρότες

Και οι κατ’ επάγγελμα αγρότες, των οποίων το πάγιο κεφάλαιο και ο εξοπλισμός, έπαθαν ζημιά…