kalogiroi arxiki

Με πολύ μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 6/1/2018, μετά τον Αγιασμό των υδάτων, στην εκκλησία της Τ.Κ. Καλογήρων η κοπή της πίτας της Κοινότητας.

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, είχαμε την ευκαιρία για άλλη μια φορά, να μαζευτούμε όλοι μαζί, να κεραστούμε και φυσικά να ψάξουμε για το φλουρί της βασιλόπιτας. Αφού λοιπόν ο πάτερ Στέργιος ευλόγησε κι έκοψε την πίτα ξεκίνησε το ψάξιμο από μικρούς και μεγάλους.

Το φλουρί έτυχε στον Βασίλη Κεραμίδα, τον γνωστό μας Μπίλλη, όπου έλαβε ένα δώρο για το καλό. Η προσέλευση του κόσμου ήταν μεγάλη, ενώ το «παρών» έδωσε η Αντιδήμαρχος Λαμπρινή Οικονόμου,  η οποία μετέφερε τις ευχές του Δημάρχου Κώστα Μαράβα.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους για την παρουσία τους, ιδιαίτερα όσους βοήθησαν και να ευχηθώ σε όλους «Καλή Χρονιά», «Χρόνια Πολλά» και του χρόνου να είμαστε καλά να ξαναμαζευτούμε πάλι όλοι μαζί.

Ο πρόεδρος

Ιωάννης Γεωργομάνος

kalogiroi (2) kalogiroi (3) kalogiroi (4) kalogiroi (5) kalogiroi (6) kalogiroi (7) kalogiroi (9) kalogiroi (10) kalogiroi (11) kalogiroi (12) kalogiroi (13) kalogiroi (14) kalogiroi (17) kalogiroi (18) kalogiroi (19) kalogiroi (20)

Load More Related Articles
Load More In Κοινωνικά
Comments are closed.

Check Also

Τα ΚΔΑΠ ΜΑΘΗΣΗ δίπλα στα παιδιά και τους γονείς

Αγαπητοί γονείς, Τα ΚΔΑΠ ΜΑΘΗΣΗ, είναι στη ευχάριστη θέση να σας ενημερώσουν για τις 26 δι…