Arxiki

Την καθιερωμένη Βασιλόπιτα έκοψε απόψε το βράδυ στις 8:30 στον χώρο του ΚΑΠΗ Γόμφων, ο Πολιτιστικός και Μορφωτικός Σύλλογος Γόμφων «Οι Γόμφοι», παρουσία των μελών και αρκετών φίλων αυτού.

Την πίτα ευλόγησε και έκοψε ο Αρχιερατικός Επίτροπος Πύλης π. Δημ. Κατσαρός, συνεπικουρούμενος των ιερέων Απ. Μουτογεώργου και Νικ. Τσιούκα.

Το φλουρί της πίτας αντιστοιχούσε  σε μια εικόνα του Χριστού, με τυχερό της βραδιάς τον δημ. σύμβουλο κ. Μάκη Παπαγεωργίου. Η Βασιλόπιτα ήταν προσφορά του καφέ-ζαχαροπλαστείου «Νάρκισσος», στα Τρίκαλα, ενώ τα γλυκά, κανταϊφι & μπακλαβάς, που προσφέρθηκαν σε όλους τους παραβρισκόμενους, ήταν μια ευγενική χειρονομία του μετρ παρασκευαστή του είδους, κ. Ν. Μαγκούτη.

Σύντομους χαιρετισμούς με τις ευχές τους, απηύθυναν ο π. Δ. Κατσαρός και ο πρόεδρος του Συλλόγου κ. Άκης Κακκάβας, ο οποίος ανακοίνωσε και την ίδρυση Τράπεζας Αίματος στο εγγύς μέλλον, ζητώντας την βοήθεια και στήριξη όλων των συγχωριανών σ’ αυτό το αξιέπαινο εγχείρημα!

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν επίσης και τίμησαν με την παρουσία τους, ο πρόεδρος της Τ.Κ. Γόμφων κ. Κ. Ποντίκας, η πρόεδρος & η αντ/ρος του ΟΚΠΑΔ κ.κ. Μαρίνα Πανάγου & Χαρά Καλιώρα, καθώς & οι δημ. σύμβουλοι κ.κ. Χρ. Ζιάκας, Δημ. Μάντζιος & Κ. Τσιαμπαλής.

Pol Syl Gomfoi (1)

Pol Syl Gomfoi (2)

Pol Syl Gomfoi (3)

Pol Syl Gomfoi (4)

Pol Syl Gomfoi (5)

Pol Syl Gomfoi (6)

Pol Syl Gomfoi (7)

Pol Syl Gomfoi (8)

Pol Syl Gomfoi (9)

Pol Syl Gomfoi (10)

Pol Syl Gomfoi (12)

Pol Syl Gomfoi (13)

Pol Syl Gomfoi (14)

 

 

Load More Related Articles
Load More In Κοινωνικά
Comments are closed.

Check Also

Το Σχέδιο αποκατάστασης ζημιών από τα ακραία καιρικά φαινόμενα «Daniel» και  «Elias», παρουσίασαν στο Μουζάκι, Μητσοτάκης – Σταϊκούρας

Το σχέδιο αποκατάστασης ζημιών από τα ακραία καιρικά φαινόμενα «Daniel» και  «Elias», σε Σ…