2ο Hiking (1)

Με αρκετό κόσμο & ενδιαφέρον, πραγματοποιήθηκε την περασμένη Κυριακή 21-6-2020 το 2ο Hiking & Nature Yoga (Πεζοπορία και Yoga στην Φύση), στην Πύλη, από τον Αθλητικό Σύλλογο «Εύδωρο».

Η εναλλακτική αυτή μορφή άσκησης πραγματοποιήθηκε με αφορμή την Παγκόσμια ημέρα Yoga στο καταπράσινο βουνό του Ιτάμου, στους πρόποδες του οποίου είναι χτισμένη η Πύλη.

Η έναρξη της πεζοπορίας πραγματοποιήθηκε από το Δημαρχείο της Πύλης με τους συμμετέχοντες να κατευθύνονται προς τον καμένο πλάτανο τον οποίο οι στρατιώτες του Αλή Πασά είχαν πυρπολήσει κατά τη διάρκεια στρατοπέδευσης τους στον Ελληνοτουρκικό πόλεμο και αποτελεί τον χώρο όπου λειτούργησε το πρώτο σχολείο της περιοχής. Ο καμένος πλάτανος οποίος στέκει ζωντανός θυμίζει τα απομεινάρια της τουρκοκρατίας στην περιοχή.

Η πορεία συνεχίστηκε, μέσω του σηματοδοτημένου από τον Ορειβατικό Περιηγητικό Όμιλο Πύλης μονοπατιού, προς το «Ίσιωμα» όπου πραγματοποιήθηκε και η πρώτη μας στάση για τις απαραίτητες αναμνηστικές φωτογραφίες, έχοντας πανοραμική θέα της Πύλης και οπτικό πεδίο που εκτίνονταν από τη λίμνη του Αγίου Βησσαρίωνα ως τα Μετέωρα και από τα χωριά της Πύλης ως τα Τρίκαλα.

Στη συνέχεια κατευθυνθήκαμε προς το σημείο «Χουχουρέλος» όπου με αφορμή την παγκόσμια ημέρα εναρμονιστήκαμε με την φύση, κάνοντας Yoga υπό τις οδηγίες της γυμνάστριας και yoga instructor Χριστίνας Κιούκη. Η επιστροφή μας έγινε μέσω του δρόμου που οδηγεί στο επιβλητικό ιστορικής και θρησκευτικής σημασίας μοναστήρι της Γκούρας.

Το Δ.Σ. του συλλόγου εκφράζει τις θερμές του ευχαριστίες στο Γυμναστήριο Dream Life (Σωκράτους 28, Τρίκαλα) για την χορηγία με τα αναμνηστικά μπλουζάκια που πραγματοποίησε, καθώς και το Super Market Αδαμόπουλος (Πύλη Τρικάλων) για την υποστήριξη του με την παροχή των σνακ και των χυμών για τους συμμετέχοντες.

Μείνετε συντονισμένοι για την επόμενη δράση…

2ο Hiking & Nature Yoga Pyli (1)

2ο Hiking & Nature Yoga Pyli (2)

2ο Hiking & Nature Yoga Pyli (3)

2ο Hiking & Nature Yoga Pyli (4)

2ο Hiking & Nature Yoga Pyli (5)

2ο Hiking & Nature Yoga Pyli (6)

2ο Hiking & Nature Yoga Pyli (7)

2ο Hiking (2)

2ο Hiking (3)

Load More Related Articles
Load More In Τοπικά
Comments are closed.

Check Also

Θρίλερ με σταυρούς & έδρες, στον Δ. Πύλης

Θρίλερ με σταυρούς & έδρες, μέχρι τελευταία στιγμή στον Δ. Πύλης, μιας και δεν έχουν ο…