Arxiki

Με απόλυτη επιτυχία & όμορφα απρόοπτα(βλ. σχετικό βίντεο) η γιορτή «Τελετής λήξης αγωνιστικής περιόδου 2017-2018 «, για την ακαδημία ποδοσφαίρου Δ. Πύλης «Πορταϊκός», χθες το βράδυ στον γηπεδικό χώρο του Πορταϊκού.

Την εκδήλωση άνοιξε με ομιλία του ο κ. Κ. Βαγενάς, ένας εκ των υπευθύνων της Ακαδημίας, ο οποίος αφού ευχαρίστησε όλους τους παραβρισκόμενους για την παρουσία τους, έκανε μία σύντομη αναφορά στα αγωνιστικά πεπραγμένα της Ακαδημίας της λήξασας περιόδου, ενώ στην συνέχεια αναφέρθηκε στους στόχους της Ακαδημίας που είναι ΑΘΛΗΣΗ, ΟΜΑΔΟΠΟΙΗΣΗ, ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΠΟΙΗΣΗ, ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ, λέγοντας χαρακτηριστικά πως «Βασικός στόχος της Ακαδημίας, ήταν να ενώσει τα παιδιά μεταξύ των & όχι η προώθηση ενός στείρου τοπικισμού».

Ακόμη ο κ. Βαγενάς είπε ότι μεταξύ των βασικών μελημάτων των υπευθύνων της Ακαδημίας ήταν & θα είναι η υγεία & η σωματική ακεραιότητα των μικρών αθλητών, γι΄αυτό υπήρχε πάντοτε στο γήπεδο υπεύθυνος γιατρός & για το λόγο αυτό ευχαρίστησε θερμά τον ιατρό κ. Κώστα Μπαμπαλιάρη & το νοσοκόμο κ. Δημ. Πανάγο, οι οποίοι αφιλοκερδώς προσέφεραν τις υπηρεσίες τους.

Αναφορά έγινε επίσης από τον κ. Βαγενά & στους χορηγούς αθλητικού υλικού κ. Ανδρέα Αδαμόπουλο(Super Market, Πύλη) & κα Γεωργία Τσίνα(Λογο-Γνώση, στην Πύλη), αλλά & στους χορηγούς της χθεσινής βραδιάς κ. Χρ. Σουφλιά(Κρεοπωλείο, Πύλη) κ. Ν. Μπασιούρη(Χασαποταβέρνα, Γόμφοι).

Τελειώνοντας ο κ. Βαγενάς παρακάλεσε τους γονείς να αποτρέπουν τα παιδιά τους στην χρήση κινητών & υπολογιστών, προτρέποντάς τα με επιχειρηματικό λόγο, αυτά να βρίσκονται όσον το δυνατόν πιο κοντά στον αθλητισμό.

Αμέσως μετά τον λόγο πήρε ο Αντ/ρχος Πολιτισμού – Αθλητισμού κ. Γ. Τζιορτζιώτης ο οποίος συνεχάρη τα παιδιά για την προσπάθεια που κατέβαλαν κατά την αθλητική & μαθητική περίοδο της χρονιάς που πέρασε, καθώς & το προπονητικό τιμ & τους υπεύθυνους της Ακαδημίας, ευχόμενος «Καλό Καλοκαίρι» σε όλους.

Ακολούθως πραγματοποιήθηκε η βράβευση των αθλητών της κατηγορίας «μπαμπίνι», η οποία δεν συμμετείχε σε ανάλογο πρωτάθλημα της ΕΠΣΤ, καθώς κάτι τέτοιο ακόμη δεν υφίσταται, ωστόσο όμως στους μικρούς της συγκεκριμένης κατηγορίας, δίνεται η δυνατότητα σε αυτή την ηλικία να να ‘ρθούν σε μια πρώτη επαφή & να εξοικειωθούν με την μπάλα & τον αγωνιστικό χώρο.

Την εκδήλωση πλαισίωσε & ζωντανή ορχήστρα  αποτελούμενη από τον  Γιάννη Κανάτα στο μπουζούκι, τον Ηλία Κατέρη στο αρμόνιο & την Βάσω Κανάτα στο τραγούδι, δίνοντας μια ρομαντική νότα στο πανέμορφο βραδινό, φυσικό περιβάλλον του γηπέδου του Πορταϊκού, με φόντο τον μαγευτικό, αγέρωχο Κόζιακα.

Και η έκπληξη της βραδιάς, δύο μικροί & ταλαντούχοι βιρτουόζοι εν εξελίξει μουσικοί…Ο ένας εξ αυτών ο 13χρονος Θανάσης Παπαγιάννης από το Παλαιομονάστηρο, ο οποίος μάγεψε με την παιχτική του ικανότητα στο κλαρίνο. Ο ίδιος λέει ότι το κλαρίνο είναι πάθος, είναι η ίδια του η ζωή…Είναι μαθητής της 1ης τάξης του μουσικού Γυμνασίου Τρικάλων, ενώ ασχολείται με το συγκεκριμένο όργανο από τα εννιά του χρόνια.

Ο άλλος, ο 12χρονος Παν. Κανάτας, που φαίνεται ότι βρίσκεται σε σωστό δρόμο, ακολουθώντας τα χνάρια του πατέρα του & της αδερφής του, ενθουσίασε τον κόσμο με τις φωνητικές του ικανότητες στο τραγούδι & απ, ό,τι όλα δείχνουν θα τον κερδίσει & αυτόν το μουσικό πεντάγραμμο…

Στην χθεσινή εκδήλωση παραβρέθηκαν ακόμη ο Αντ/ρχος Οικονομικών κ. Θανάσης Κωστάκης, ο κ. Κ. Τσιαμπαλής, ο έτερος εκ των υπευθύνων της Ακαδημίας, οι δύο προπονητές της Ακαδημίας κ.κ. Δημ. Σαργιώτης & Παν. Γάλλος, ο πρόεδρος του Πορταϊκού κ. Θαν. Κανέλλας, αλλά & παίχτες της ομάδας του Πορταϊκού.

 

DSC02077

DSC02078

DSC02079

DSC02080

DSC02081

DSC02082

DSC02083

DSC02084

DSC02086

DSC02088

DSC02089

DSC02090

DSC02091

DSC02092

DSC02093

DSC02094

DSC02095

DSC02096

DSC02097

DSC02098

DSC02099

DSC02100

DSC02103

DSC02104

DSC02105

DSC02106

 

 

Load More Related Articles
Load More In Αθλητικά
Comments are closed.

Check Also

Ισραήλ: 13χρονη Βρετανίδα σφαγιάστηκε από τη Χαμάς – Νεκρή και η μητέρα της

Μία Βρετανίδα, 13 ετών, αγνοουμένη μετά την επίθεση της Χαμάς στο Ισραήλ δολοφονήθηκε, όπω…