Χορός Σρακίνας  4 copy

Μαχιά Βάσω 2 Της Βασιλικής Μαχιά

Καρφίτσα δεν έπεφτε το περασμένο Σάββατο  βράδυ στον χορό του Πολιτιστικού Συλλόγου Σαρακίνας «Το γεφύρι» , στο κέντρο «Τσίκαρης».

Την εκδήλωση πλαισίωναν ο Πέτρος Ίμβριος και ο Σπύρος Γκουζιώτης στο τραγούδι ενώ στο κλαρίνο ήταν ο Μιχάλης Ράπτης.
Η εκδήλωση ξεκίνησε με την εμφάνιση των χορευτικών τμημάτων του Συλλόγου κι έπειτα τον λόγο πήρε η κα Ελένη Καρούτα, πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Σαρακίνας, η οποία δήλωσε ευτυχισμένη για την προσέλευση του κόσμου και πριν καλέσει τον δήμαρχο Καλαμπάκας για να απευθύνει κι αυτός χαιρετισμό, δήλωσε πως ο Σύλλογος είναι ανοιχτός σε κάθε είδους στήριξη και συνεργασία με τον Δήμο. Τέλος, ευχαρίστησε πολύ τους εμπορικούς συλλόγους Καλαμπάκας και Τρικάλων για την γενναιόδωρη προσφορά δώρων προς τον Σύλλογο.

Στη συνέχεια έσυραν τον χορό  πρώτοι οι πρόεδροι  των Πολιτιστικών Συλλόγων που παρευρίσκοντο και ακολούθησαν όλοι οι θαμώνες του μαγαζιού. Τα μεσάνυχτα ο Σύλλογος επέλεξε να γιορτάσει την ημέρα των ερωτευμένων με ένα tango από τους χορευτές της Σχολής Χορού «Επί Σκηνής» των Τρικάλων.  Αμέσως μετά την διασκέδαση ανέλαβε το επιτελείο του Πέτρου Ίμβριου με υπεύθυνο ορχήστρας τον Γιώργο Μαχιά και η διασκέδαση κράτησε ως τις πρώτες πρωινές ώρες!

Χορός Σρακίνας 7 copy Χορός Σρακίνας 12 copy Χορός Σρακίνας 6 copy

 

Load More Related Articles
Load More In Εκδηλώσεις
Comments are closed.

Check Also

Πύλη: «Έφυγε» από τη ζωή η Βιργινία Τσιγκαρίδα

ΚΗΔΕΙΑ Την αγαπημένη μας μητέρα, γιαγιά και θεία ΒΙΡΓΙΝΙΑ ΤΣΙΓΚΑΡΙΔΑ ΕΤΩΝ 91 Θανούσα κηδεύ…