aet arxi

Παιχνίδι με λίγες φάσεις αλλά με τέσσερα γκολ , δύο δοκάρια και ρυθμό ιδιαίτερα στο δεύτερο ημίχρονο, ήταν αυτό ανάμεσα στην ΑΕΤ(Ερασιτεχνική Α Ο Τρίκαλα) και τα Σαράγια για την 14η αγωνιστική στην Α ερασιτεχνική.

Με ανατροπή οι γηπεδούχοι νεαροί πήραν τη νίκη με 3-1 και τους τρεις βαθμούς. Πιο δυνατά τα Σαράγια στο πρώτο μέρος και ουσιαστικά, καθώς κατάφεραν και προηγήθηκαν ενώ είχαν και δύο δοκάρια. Οι γηπεδούχοι δεν κατάφεραν να απειλήσουν στο πρώτο μέρος. Εντελώς διαφορετικό το σκηνικό του δευτέρου ημιχρόνου με τους νεαρούς γηπεδούχους να αλλάζουν αγωνιστικό πρόσωπο και να έχουν την κυριαρχία στον αγώνα. Έτσι, αφού κατάφεραν να ισοφαρίσουν πήραν και τη νίκη.

ΤΑ ΓΚΟΛ

Στο 37΄ το 0-1. Στην αντεπίθεση έφυγε ο Τζέγκας και έξω από την περιοχή έπιασε ένα πολύ ωραίο βολέ στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα του Κουτσάγια.
Στο 55΄ το 1-1. Ο Δημόπουλος σέντραρε από δεξιά και ο Τσαρούχας αφύλαχτος απέναντι στον Ντάσκα με διπλή προσπάθεια ισοφάρισε.
Στο 80΄το 2-1. Ο Τσιαφίτσας γύρισε σχεδόν πάνω στην γραμμή την μπάλα από αριστερά , αυτή πήγε στον Μαγκούτη ο οποίος με ψύχραιμο πλασέ έδωσε προβάδισμα στους γηπεδούχους.
Στο 86΄το 3-1. Στην αντεπίθεση , η μπάλα πήγε στον Τσαρούχα, πρόλαβε την έξοδο του Ντάσκα και με πλασέ κλείδωσε τη νίκη.

ΟΙ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ

Στο 12΄ο Κεφαλάς την κεφαλιά στην περιοχή ο Κουτσάγιας έβγαλε την μπάλα κόρνερ.
Στο 13΄ οριζόντιο δοκάρι η μπάλα και έξω μετά την κεφαλιά του Σίμου.
Στο 32΄ απάντησαν οι γηπεδούχοι με σουτ του Μαγκούτη αλλά η μπάλα πέρασε άουτ.
Στο 40΄ δεύτερο δοκάρι τα Σαράγια , οριζόντιο πάλι σε κεφαλιά του Τζέγκα.
Στο 62΄τετ α τετ ο Τσαρούχας με τον Ντάσκα δεν έπιασε καλά το σουτ η μπάλα έξω.
Στο 70΄μεγάλη ευκαιρία ο Μαγκούτης πλασέ η μπάλα όμως πήγε στην αγκαλιά του Ντάσκα.
Στο 72΄ο Τέντος για τα Σαράγια στην περιοχή αστόχησε από ευνοϊκή θέση.
Στο 74΄ πετάχθηκε ο Ντάσκας στην αριστερή γωνία και έβγαλε το καλό φάουλ του Τσαρούχα.

ΑΕΤ(Ερασιτεχνική ΑΟΤ)-Γκένας: Κουτσάγιας, Πούλιος, Δρόσος, Μπένγκο, Μαγκούτης ( 87΄Τζάρντο), Σκαρλέας, Αλεξίου Ε., Τσαρούχας ( 90΄Τζιάννης), Δημόπουλος, Κογιάννης ( 76΄Τσιαφίτσας), Τεντολούρης.

Σαράγια ( Λιούλιος) : Ντάσκας, Ανυφαντής, Σίμος, Σωτηρίου, Δίπλας ( 75΄Κοντοβουνίσιος), Καταραχιάς ( 77΄Μπεγλερίδης), Τέντος ( 90΄Καλιακούδας ), Κρίκας, Κεφαλάς, Τζέγκας, Κατσαρός (84΄Λεονάρντο).

Διαιτητές: Γρατσάνης-Νταλούκας-Παπαγεωργόπουλος.

aet 1 aet 2 aet 3 aet 4 aet 5 aet 6 aet 7 aet 8 aet 9

Load More Related Articles
Load More In Αθλητικά
Comments are closed.

Check Also

Επίσκεψη διακεκριμένων καθηγητών Βυζαντινής Μουσικής στα Τρίκαλα

Στα Τρίκαλα βρέθηκαν το τριήμερο 20-22/10/2023 δύο καταξιωμένοι καθηγητές στο χώρο της Βυζ…