191028213836_skala1

Βραβείο θα πρέπει να δοθεί στον οδηγό της φωτογραφίας για την μεταφορά σκάλας με αυτοκίνητο στην περιοχή του Βόλου!

Πολλά έχουμε δει όλοι μας στους ελληνικούς δρόμους αλλά κάτι παρόμοιο όπως αυτό που δημοσιεύει το Newsauto.gr πραγματικά δύσκολα θα συναντήσει κανείς στην υπόλοιπη Ελλάδα.

Όπως μπορείτε να διακρίνετε στην φωτογραφία που δημοσιεύει το Newsauto.gr ο οδηγός του οχήματος αποφάσισε να μεταφέρει μια σκάλα με το αυτοκίνητό του με έναν πραγματικά μοναδικό τρόπο που μάλλον θα ζήλευε ακόμη και ο Spiderman!

 Ο λόγος για το δέσιμο που έχει καταφέρει να κάνει ο οδηγός του οχήματος το οποίο ξεκινά από τον εμπρόσθιο καθρέπτη και συνεχίζει στο εσωτερικό του αμαξώματος.

Επίσης το περίεργο της μεταφοράς έγκειται και στο γεγονός πως η σκάλα έχει τοποθετηθεί στο πλάι του αυτοκινήτου και όχι στον «ουρανό» καθώς ο οδηγός έκρινε προφανώς ότι με αυτό τον τρόπο η μετακίνησή της θα είναι ασφαλέστερη και δεν θα προκαλούσε τους τροχονόμους που κινούνται με δίκυκλα.

 Έτσι λοιπόν αποφάσισε να τοποθετήσει και να δέσει με τρόπο που πραγματικά θα ζήλευε και ο Spiderman τη σκάλα στο πλαϊνό τμήμα του αυτοκινήτου που βρίσκεται κοντά προς το πεζοδρόμιο και το δέσιμο ξεκινά από το εμπρόσθιο καθρέπτη, συνεχίζει στο εσωτερικό του οχήματος και ειδικότερα στο χερούλι του συνοδηγού και στη συνέχεια το δέσιμο ενισχύεται στην κολώνα του αμαξώματος και τελειώνει στο χερούλι που βρίσκεται στην πίσω θέση από τον συνοδηγό.

Ο οδηγός ωστόσο για να προστατεύσει το χρώμα του παλαιού Ford Focus έχει «τυλίξει» με μια κουβέρτα το τμήμα της σκάλας που ακουμπά στις πόρτες του αυτοκινήτου ώστε να μην προκαλέσει γρατζουνιές στο χρώματα του αμαξώματος.

Βέβαια όπως εύκολα μπορεί να διακρίνει κανείς στη φωτογραφία το πίσω τμήμα της σκάλας βρίσκεται τόσο κοντά στον τροχό του αμαξώματος που εύκολα μπορεί να ακουμπήσει και να προκληθούν μεγάλες ζημιές τόσο στο όχημα όσο και τους πεζούς ή άλλα αυτοκίνητα που πιθανόν να βρίσκονται κοντά στο όχημα που μεταφέρει τη σκάλα.

Πάντως παρά τις φωνές των περαστικών ο οδηγός συνέχισε κανονικά το δρομολόγιό του μεταφέροντας τη σκάλα με αυτό τον μοναδικό τρόπο…

 Πηγή: newsauto.gr
Load More Related Articles
Load More In Ελλάδα
Comments are closed.

Check Also

Τίμησε την Εθνική Επέτειο της 28ης Οκτωβρίου ο Δήμος Πύλης. Η μαθητική Παρέλαση στην Πύλη(βίντεο/φωτό)

Όπως κάθε χρόνο έτσι & φέτος(28/10/2023) οι δημότες του Δήμου Πύλης & η μαθητιώσσα…