shutterstock_772096708-768x512

Υλικά για 4 μερίδες

100γρ. τυρί φέτα

8 παξιμάδια σικάλεως
1 ντομάτα
½ αγγούρι με τη φλούδα
1 σκ. σκόρδο
4-5 κλαράκια φρέσκο δυόσμο
8 ελιές Καλαμών χωρίς κουκούτσι
6 κ.σ. ελαιόλαδο
1 κ.γ. αλάτι

Εκτέλεση

Ψιλοκόψτε την ντομάτα σε μικρά κυβάκια και τρίψτε το μισό αγγούρι στον χοντρό τρίφτη. Μεταφέρετε τα σε ένα μπολ, προσθέστε το αλάτι, ανακατέψτε καλά και περάστε το μείγμα από ένα σουρωτήρι για να στραγγίξετε τα περιττά υγρά.

Σε ένα άλλο μπολ ανακατέψτε τη φέτα με το σκόρδο και τον δυόσμο, αφού τον ψιλοκόψετε. Αλείψτε τα παξιμάδια με την φέτα, αφού πρώτα απλώσετε μία κουταλιά από το μείγμα της ντομάτας.

Ραντίστε τους ντάκους με λίγο λάδι και βάλτε στην κορυφή λίγα κομματάκια ελιές Καλαμών και είναι έτοιμο για σερβίρισμα!

Πηγή: vita.gr

Load More Related Articles
Load More In Χόμπι - Επιχειρείν - Ελεύθερος Χρόνος
Comments are closed.

Check Also

Περισσότερες από 24.000 Ακαδημαϊκές Ταυτότητες έχουν αποθηκευτεί στο Gov.gr Wallet

Ξεπέρασαν τις 24.000 οι Ακαδημαϊκές Ταυτότητες που έχουν αποθηκευτεί στο Gov.gr Wallet. Συ…