Arxiki

Μεγάλη νίκη πέτυχε σήμερα το απόγευμα ο Α.Ο. «Κεραυνός» Ροπωτού, ο οποίος νίκησε στην έδρα του την Χρυσομηλιά με τελικό σκορ: 2-1.

Οι γηπεδούχοι νωρίς-νωρίς και στο 12′ μπήκαν μπροστά στο σκορ με χτύπημα πέναλτι του Βλάχου, ο οποίος έγραψε έτσι το 1-0. Σκορ με το οποίο οι δυο ομάδες οδηγήθηκαν στα αποδυτήρια.

Εάν εξαιρέσουμε το γκολ και δύο φάσεις που μύρισαν γκολ, μία στο 24′ από πλευράς Χρυσομηλιάς κατά την οποία ο κήπερ Τέγος σε μακρινή λόμπα του Αγγέλη, βρήκε την μπάλα με τα ακροδάχτυλά του, με αποτέλεσμα αυτή να βρει την οριζόντια δοκό του και να σώσει την ομάδα του από την ισοφάριση κι άλλη μία στο 30′ που ο Τέγος χρειάστηκε και πάλι να επέμβει, το ματς μέχρι το 60′, δεν είχε ρυθμό και ήταν κάπως ανούσιο.

Το 60′ ήταν η στιγμή που το Ροπωτό πέτυχε το δεύτερό του τέρμα με σουτ του Βαμπούλη μέσα από την μικρή περιοχή, ύστερα από φάση διαρκείας, αλλά και το σημείο που από εκεί & έπειτα οι δύο ομάδες αφυπνίστηκαν και άρχισαν να δίνουν ρυθμό στο παιχνίδι τους, δημιουργώντας αρκετές καλές φάσεις στα εκατέρωθεν καρέ.

Αρχής γενομένης με την επίτευξη του γκολ από την Χρυσομηλιά, η οποία μείωσε στο 63′ με ωραία κεφαλιά του Μπουτίνα, ύστερα από σέντρα ακριβείας συμπαίχτη του.

Στο 73′ ο Λίτσιος με κοντινή προβολή δεν μπόρεσε να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα, καθώς με επέμβασή του ο Κοθράς του στέρησε αυτή τη χαρά.

Οι γηπεδούχοι ωστόσο δεν αιφνιδιάστηκαν, έμειναν ψύχραιμοι και μέσα στο παιχνίδι, δημιουργώντας αρκετές καλές φάσεις, δύο εξ αυτών κλασικές ευκαιρίες που θα μπορούσαν να τις είχαν κάνει γκολ, μία στο 85′ όταν ο Βαμπούλης ευρισκόμενος τετ-α-τετ με τον Δημητρίου, το πλασιέ του δεν βρήκε στόχο, αλλά την κάθετη οριζόντια δοκό, για να καταλήξει άουτ και στο 89′ με τον Λαμπρογεώργο σε παρόμοια φάση ο κήπερ Δημητρίου απέκρουσε το πλασιέ του και σε δεύτερο χρόνο μπλόκαρε, για να κλείσει το ματς με το τελικό: 2-1.

Προπονητές

Ροπωτό: Χατζής

Χρυσομηλιά: Αγγέλης

Διαιτητής: Κοντίνος

Βοηθοί: Ζήσης/Τζάνης

Ακολουθεί πίνακας με όλα τα σημερινά αποτελέσματα στην Β’ και στον β’ όμιλο αυτής, όπως αυτά ανακοινώθηκαν από την ΕΠΣΤ…:


IMG_0045

IMG_0046

IMG_0052

IMG_0061

IMG_0067

IMG_0075

IMG_0079

IMG_0081

IMG_0085

IMG_0089

IMG_0095

IMG_0097

IMG_0101

IMG_0103

IMG_0110

IMG_0122

IMG_0123

IMG_0134

IMG_0137

 

 

 

 

Load More Related Articles
Load More In Αθλητικά
Comments are closed.

Check Also

Υποσχέθηκε, έπραξε και συνεχίζει ακάθεκτη! Χαρά Καλιώρα, αντιδήμαρχος Υγείας…

Πρωταρχικός στόχος-υλοποίηση και ζωτικής σημασίας έργο της Άμισθης Αντιδημάρχου Υγείας, Κο…