Arxiki

Μία σπουδαία νίκη πέτυχε σήμερα το απόγευμα εκτός έδρας η ομάδα του Πορταϊκού, φέρνοντας τα «πάνω-κάτω» στον Οικουμένιο, αφού μέχρι το 57′ ήταν πίσω στο σκορ με 1-0, για να πάρει τελικά το «χρυσό τρίποντο», γυρίζοντας το παιχνίδι με τελικό σκορ: 1-3.

Ένα «χορταστικό» ματς είχαν την ευκαιρία όσοι επέλεξαν σήμερα να παρακολουθήσουν το παιχνίδι ανάμεσα στις δύο ομάδες, σε ένα ματς με καλό & γρήγορο ρυθμό, κοντρόλ & δημιουργικό παιχνίδι & έναν Πορταϊκό «μεταλλαγμένο» θα λέγαμε αυτή τη φορά, εν συγκρίσει με τα όσα μας έδειξε έως τώρα, σε προηγούμενα παιχνίδια του.

Η ομάδα της Πύλης μπήκε αρκετά δυναμικά στο ματς, αναγκάζοντας τον αντίπαλό της να περιοριστεί στο μισό του γηπέδου επιλέγοντας διπλή άμυνα & ξαφνικές αντεπιθέσεις, επιλογή που τελικά της βγήκε & στο 17′ μία εξ αυτών μετουσιώθηκε σε γκολ, με σουτ του Καλύβα από πλάγια θέση, βάζοντας μπροστά στο σκορ τον Οικουμένιο με 1-0.

Η ομάδα της Πύλης, που ως εκείνη την στιγμή είχε & τον έλεγχο & την συντριπτική κατοχή, δεν απογοητεύθηκε & συνέχισε να δημιουργεί ευκαιρίες, χωρίς όμως να έρχεται η ισοφάριση. Νωρίτερα & στο 13′ ο Τσαρούχας, έχασε ό,τι δεν χάνεται, καθώς σε τετ – α – τετ με τον Γκαραγκάνη, έστειλε την μπάλα αρκετά άουτ…

Στο 42′  & σε παρόμοια φάση ο Παπαευαγγέλου(νέο απόκτημα του Πορταϊκού), το πλασιέ του είδε «ουρανό»…

Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα του Αγ. Οικουμένιου, αποφασισμένη να δηλώσει γηπεδούχος, αποφάσισε να ξεδιπλωθεί παίζοντας πιο επιθετικά, δίνοντας έτσι περισσότερο χώρο στον Πορταϊκό & διόδους προς την εστία του.

Στο 58′ ο νεοαποκτηθείς & με αλλαγή Γιάννης Οδ. Βαγενάς, λύτρωσε την ομάδα του ισοφαρίζοντας, πλασάροντας ιδανικά τον Γκαραγκάνη.

Στο 61′ άλλο ένα τετ – α – τετ του Παπαευαγγέλου, εξουδετερώθηκε από τον κήπερ Γκαραγκάνη.

Στο 65′, κεφαλιά του Αχ. Πανάγου κατέληξε άουτ.

Στο 71′ υπήρξε ανατροπή στον Καλύβα του Οικουμενίου, με τον Λεωνίδα να υποδεικνύει την άσπρη βούλα του πέναλτι. Πέναλτι το οποίο επίλεξε να εκτελέσει ο ίδιος παίχτης, στέλνοντας όμως τη μπάλα εκτός εστίας του Παπαλή, παραμένοντας έτσι το 1-1.

Στο 78‘ όμως σε μια αντεπίθεση του Πορταϊκού από τα πλάγια, ο Τσάκας με σέντρα ακριβείας, βρήκε τον Αχ. Πανάγο, ο οποίος με ωραίο πλασιέ, εκτέλεσε τον Γκαραγκάνη.

Στο 81′, σουτ του Γ. Οδ. Βαγενά, απέκρουσε ο Γκαραγκάνης με την μπάλα να επιστρέφει στον Αχ. Πανάγο & τον Γκαραγκάνη για μια ακόμη φορά να λέει «Οχι», διατηρώντας το 1-2.

Στο 88′, τρίτο τετ-α-τετ του Παπαευαγγέλου, εξουδετερώθηκε & πάλι από τον Γκαραγκάνη.

Στο 89′, ο Παπαευαγγέλου με πλασιέ λόμπα, κατάφερε τελικά να νικήσει τον αντίπαλο κήπερ, γράφοντας το 1-3 που ήταν & το τελικό σκορ.

Στο 90′ ο Πορταϊκός είχε άλλη μια καλή ευκαιρία με τον Φασουλή σε γύρισμα της μπάλας, ύστερα από σέντρα του ΓοΒ…

Εδώ θα πρέπει να πούμε πως πολύτιμη ήταν σήμερα η προσφορά του Γιάννη Οδ. Βαγενά, που με την είσοδό του στο παιχνίδι, έδωσε άλλον αέρα στο παιχνίδι του Πορταϊκού & αποδείχθηκε για τον Δημ. Σαργιώτη η «χρυσή» αλλαγή, που μαζί με τον Αχ. Πανάγο, δίκαια θα μπορούσαν να χρισθούν ως οι MVP του Πορταϊκού, χωρίς βέβαια να υστερούν σε απόδοση & τα άλλα παιδιά…

Προπονητές

Αγ. Οικουμένιος: Πέτσας

Πορταϊκός: Σαργιώτης

Διαιτητής: Λεωνίδας

Βοηθοί: Κωτούλας, Αλεξόπουλος

*Με τις λευκές εμφανίσεις ο Αγ. Οικουμένιος, με τις μπλε ο Πορταϊκός

 

IMG_0301 IMG_0302 IMG_0303 IMG_0304 IMG_0308 IMG_0312 IMG_0325 IMG_0326 IMG_0337 IMG_0342 IMG_0346 IMG_0353 IMG_0354 IMG_0361 IMG_0369 IMG_0373 IMG_0377 IMG_0379 IMG_0384 IMG_0422

Load More Related Articles
Load More In Αθλητικά
Comments are closed.

Check Also

Πύλη: «Έφυγε» από τη ζωή η Βιργινία Τσιγκαρίδα

ΚΗΔΕΙΑ Την αγαπημένη μας μητέρα, γιαγιά και θεία ΒΙΡΓΙΝΙΑ ΤΣΙΓΚΑΡΙΔΑ ΕΤΩΝ 91 Θανούσα κηδεύ…