KinAl (1)
Πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 12/6, με επιτυχία, η πρώτη ανοιχτή Νομαρχιακή συνέλευση του Κινήματός μας στο νομό. Η  μεγάλη  συμμετοχή των συμπολιτών μας, που  ξεπέρασε κάθε προσδοκία, βάζει ψηλά τον πήχη της ευθύνης για την επόμενη μέρα, τόσο στη Νομαρχιακή Επιτροπή , όσο και στα υπόλοιπα μέλη και στελέχη που παρευρέθηκαν.
Η παρουσία, νέων, παλαιότερων και ιστορικών στελεχών, καθώς και η διάρκεια και η ποιότητα της συζήτησης που ακολούθησε, αποδεικνύουν ότι  η μαζική προσέλευση του κόσμου, στις εκλογές του περασμένου Νοέμβρη, ήταν μόνο η αρχή. Κατά τη διάρκεια ττης ημέρας, ο εκπρόσωπος τύπου του Κινήματος Αλλαγής Παύλος Χρηστίδης,  το μέλος της Εκτελεστικής Γραμματείας Στέφανος Παραστατίδης, και στελέχη του Νομού, επισκέφθηκαν  παραγωγικούς φορείς και επιχειρήσεις, ενώ είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν με το Δ.Σ. της Ένωσης Ξενοδόχων Νομού Τρικάλων και με το Δ.Σ. του Επιμελητηρίου Τρικάλων.
Η Ν.Ε. , θέλει να ευχαριστήσει όλους τους συμπολίτες,  τα μέλη και τα στελέχη που παρευρέθηκαν στη εκδήλωση καθώς και τους δύο ομιλητές που ήταν κοντά μας και απάντησαν εφ’ όλης της ύλης, σε θέματα της επικαιρότητας καθώς και σε οργανωτικής φύσης ζητήματα. Συνεχίζουμε , με όπλα τις αρχές και τις αξίες μας.
ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ ΝΟΜΟΥ ΤΡΙΚΑΛΩΝ
KinAl (2)
KinAl (3)
KinAl (4)
Load More Related Articles
Load More In Θεσσαλία
Comments are closed.

Check Also

Πεζοπορία στα Μετέωρα, διοργανώνει η Ο.Λ.Κ. στις 08/10

Την Κυριακή 8 Οκτωβρίου η Ορειβατική Λέσχη Καλαμπάκας διοργανώνει πεζοπορία στην περιοχή τ…