Oixalia copy.ok

 

Το 2ο Δημ. Σχολείο Οιχαλίας, σύμφωνα πάντα με τον παιδαγωγικό προγραμματισμό, ετοιμάζει, οργανώνει και θα παρουσιάσει και φέτος – ως καλή πρακτική και συνέχεια της ομολογουμένως πολύ όμορφης περσινής γιορτής λήξης – τη φετινή γιορτή λήξης, γιορτή μικρό αφιέρωμα στην ιστορία του ρεμπέτικου τραγουδιού, με ρεμπέτικες αναφορές, ρεμπέτικη μουσική, χορούς και τραγούδια, θεατρικά, κυκλωτικούς παραδοσιακούς χορούς της Πατρίδας μας, παιχνίδια και παιδαγωγικά δρώμενα στην αυλή…

Η συντονιστική ομάδα προετοιμασίας της γιορτής, οι μαθητές όλων των τάξεων, η Διεύθυνση του σχολείου, όλοι οι εκπαιδευτικοί της σχολικής μονάδας, Ο Πρόεδρος και το Δ.Σ. του συλλόγου γονέων, με άψογες συνεργασίες και συνεργατικές δράσεις, από την αρχή της χρονιάς και με γνώμονα τη σωστή κατανομή του χρόνου ως προς το καλύτερο παιδαγωγικό αποτέλεσμα για τους μικρούς  μαθητές, σας προσκαλούν όλους, για μια πολύ όμορφη αποχαιρετιστήρια σχολική, μαθητική βραδιά!

ΥΓ: Τη Δευτέρα 13 Ιουνίου 2016 το σχολείο  θα επισκεφτεί το μεγαλύτερο βιομηχανικό μουσείο της Ελλάδας (Μουσείο Τσαλαπάτα – Βόλος), καθώς επίσης και το Αθανασάκειο Αρχαιολογικό μουσείο Βόλου. Στη διδακτική επίσκεψη μπορούν να συμμετέχουν και γονείς μαθητών.

Για οποιεσδήποτε πληροφορίες  μπορείτε να απευθύνεστε:

ΤΗΛ.: 2433031275,  ΦΑΞ: 2433031319, mob.: 6973226450

  ΖΑΜΠΡΑΣ ΔΗΜ. – Δ/ΝΤΗΣ

[email protected]

Oixalia

 

Load More Related Articles
Load More In Θεσσαλία
Comments are closed.

Check Also

Περιφερειακές και Δημοτικές εκλογές 2023: «Το πιο μικρό τμήμα θα δώσει το αποτέλεσμα γύρω στις 19:45»

(Φωτο: Eurokinissi) Ο Γενικός Γραμματέας του υπουργείου Εσωτερικών, Αθανάσιος Μπαλέρμπας, …