Doro copy

Με μία συγκινητική επιστολή οι μαθητές της ΣΤ΄τάξης του Δημ. Σχ. Γόμφων, αποχαιρετούν τους δασκάλους & το Σχολείο τους, καθ’ ότι από την επόμενη σχολική χρονιά, θα κάνουν τα πρώτα βήματά τους στην Δευτεροβάθμια. Οι μαθητές προέβησαν & σε μια άλλη συγκινητική «κίνηση», αφού από το χαρτζιλίκι τους, κατόρθωσαν να μαζέψουν το ποσό που χρειάζονταν για δωρίσουν στον δάσκαλό τους κ. Δημήτρη Πάνο, έναν ασημένιο σταυρό, μετά την αποχαιρετιστήρια πολιτιστική εκδήλωση που διοργάνωσαν την προηγούμενη Κυριακή στην πλατεία του χωριού.

Η επιστολή των μαθητών…

«Πριν ξεκινήσει η εκδήλωσή μας και λίγο πριν αποχαιρετήσουμε το δημοτικό σχολείο θα θέλαμε, εμείς τα παιδιά της ΣΤ’ τάξης, να ευχαριστήσουμε θερμά όλους τους δασκάλους μας καθ’ όλη την σχολική μας πορεία .

Όλοι μαζί και ο καθένας ξεχωριστά …έβαλαν από ένα λιθαράκι στην ανάπτυξη της προσωπικότητας μας. Να αποχαιρετήσουμε την διευθύντρια του σχολείου μας κα. Κάτια Νικολαίδου για όλα όσα μας πρόσφερε αυτά τα χρόνια .Έδωσε άλλο «χρώμα » στο σχολείο μας με τις πρωτότυπες ιδέες της και την καθημερινή της φροντίδα για εμάς τα παιδιά.

Μέσα από την αγάπη της μάθαμε τον σεβασμό, την πειθαρχία και πως η ζωή δεν έχει μόνο δικαιώματα αλλά και υποχρεώσεις . Σας ευχαριστούμε πολύ… Πάνω απ’ όλα όμως θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον δάσκαλό μας τον κύριο Δημήτρη Πάνο …. Δεν στηρίχτηκε μόνο στα μαθήματα του σχολείου για να μας διδάξει. Μας προετοίμασε για την υπόλοιπη ζωή μας μέσα από τις άπειρες γνώσεις του και το αστείρευτο χιούμορ του.

Μας αγκάλιασε και μας συμβούλευσε όπως ένας πατέρας τα παιδιά του . Μαζί του μάθαμε να ανοίγουμε τα φτερά μας και καταλάβαμε πως κάθε μας όνειρο μπορεί να γίνει πραγματικότητα μόνο με τη δική μας δύναμη. Μακάρι όλα τα παιδιά του κόσμου να έχουν έναν τέτοιο δάσκαλο σαν τον κύριο Δημήτρη……

Κύριε σας αγαπάμε πολύ!!! Δεν θα σας ξεχάσουμε ποτέ.  Σας ευχαριστούμε πολύ για όλα όσα κάνατε για εμάς… Αποστόλης, Γιώργος, Ζέτα, Μυρτώ, Ορέστης ,Φώτης.»

Load More Related Articles
Load More In Τοπικά
Comments are closed.

Check Also

Το Σχέδιο αποκατάστασης ζημιών από τα ακραία καιρικά φαινόμενα «Daniel» και  «Elias», παρουσίασαν στο Μουζάκι, Μητσοτάκης – Σταϊκούρας

Το σχέδιο αποκατάστασης ζημιών από τα ακραία καιρικά φαινόμενα «Daniel» και  «Elias», σε Σ…