Arxiki

Χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα και με ομαλότητα διεξάγεται έως αυτή την στιγμή(5:40) η  τετραπλή εκλογική διαδικασία, για Κοινότητα, Δήμο, Περιφέρεια και Ευρωβουλή σε όλα τα εκλογικά τμήματα των Τ.Κ. του Δήμου Πύλης.

2 Xiras Το πρωί και στην Πηγή ψήφισε ο επικεφαλής του συνδυασμού «Πύλης Όραμα» κ. Θεόδωρος Χήρας, ο οποίος δήλωσε…: “Σήμερα είναι μέρα γιορτής για τη Δημοκρατία. Η εκλογική διαδικασία κυλάει ομαλά και οι δημότες καλούνται να εκλέξουν τον Δήμαρχο που τους εκφράζει.

Είμαι αισιόδοξος για το αποτέλεσμα και περιμένω με σεβασμό την ετυμηγορία των δημοτών.

Όλοι μαζί μπορούμε καλύτερα!”

3 Valantis Ο επικεφαλής του συνδυασμού «Πύλη Αξιών» κ. Βαλάντης Τσιούτσιας άσκησε το εκλογικό του δικαίωμα στο Ροπωτό, δηλώνοντας: «Η σημερινή μέρα για τον Δήμο Πύλης είναι μια ευκαιρία για να αποδείξει πόσο θέλει να ξεφύγει από την απραξία και να εξέλθει  σε έναν Δήμο που θα πρωταγωνιστεί . Οι Δημότες με την ψήφο τους να στηρίξουν τον συνδυασμό που έχει πρόγραμμα , αξίες και σέβεται τον πολίτη. Η ΠΥΛΗ ΑΞΙΩΝ είναι ένας δυνατός  συνδυασμός  και θα φανεί  με το αποτέλεσμα το βράδυ  της 26ης Μαϊου».

***Με το κλείσιμο της κάλπης στις 7:00μμ και ανά τακτά χρονικά διαστήματα το Pylinews.gr, θα σας κρατάει ενήμερους με την εξέλιξη των αποτελεσμάτων…

Load More Related Articles
Load More In Τοπικά
Comments are closed.

Check Also

Ευχαριστήριο μήνυμα της νεοκλεγείσας προέδρου της ΤΚ Στουρναραίικων

Οι αυτοδιοικητικές εκλογές του Οκτωβρίου έλαβαν τέλος την προηγούμενη Κυριακή. Τα συναισθή…