am

Νέο σύστημα αυτόματου ποτίσματος στο Δημοτικό Στάδιο Οιχαλίας «Μπάμπης Παπαχατζής» εγκαθιστά η Περιφέρεια Θεσσαλίας, με έργο  προϋπολογισμού 24.800 ευρώ.

«Με σχέδιο και προγραμματισμό, αναβαθμίζουμε  τις υποδομές στα γήπεδα ποδοσφαίρου της Περιφερειακής Ενότητας Τρικάλων και σε όλη τη Θεσσαλία, ώστε να είναι ασφαλή και λειτουργικά» τονίζει ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός.  «Σε συνεργασία με τον Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Τρικάλων Χρήστο Μιχαλάκη, τους Περιφερειακούς Συμβούλους και τις υπηρεσίες μας στηρίζουμε με έργα τον ερασιτεχνικό αθλητισμό,  με το  πρότυπο πρόγραμμα ανακατασκευής γηπέδων και βελτίωσης αθλητικών εγκαταστάσεων.  Για μας ο αθλητισμός είναι αναγκαιότητα και το αποδεικνύουμε στην πράξη. Συμβάλλει στη σωματική υγεία  και την ψυχική ισορροπία. Έχει  σημαντική κοινωνική λειτουργία, δίνει διέξοδο στην νεολαία, διαμορφώνει συνεργατικούς χαρακτήρες και ανταγωνισμό προσφοράς» προσθέτει ο Περιφερειάρχης.

Το  νέο σύστημα

Το έργο στο στάδιο Οιχαλίας αφορά στην τοποθέτηση δύο δεξαμενών χωρητικότητας 10.000 λίτρων η καθεμία, οι οποίες θα γεμίζουν  από τη γεώτρηση.  Στη συνέχεια των δύο δεξαμενών θα τοποθετηθεί αντλία,  η οποία θα διοχετεύει το νερό στο υπάρχον δίκτυο το οποίο θα συμπληρωθεί από νέο δίκτυο ώστε να είναι αποτελεσματική  η  άρδευση των γηπέδων. Παράλληλα θα τοποθετηθεί και σύστημα αυτόματου ποτίσματος που θα περιλαμβάνει  καλωδιώσεις,  ηλεκτροβάνες,  πίνακα αυτοματισμού και ό,τι άλλο απαιτείται για την άρδευση του Δημοτικού Σταδίου και τα βοηθητικών γηπέδων.

 

Load More Related Articles
Load More In Αθλητικά
Comments are closed.

Check Also

 “Forest Park” στα Τρίκαλα;!  *  “ Έστι δε αρχή της λέξεως το ελληνίζειν” 

 Του Ηλία  Γιαννακόπουλου/Φ ι λ ο λ ό γ ο υ          “ Τη γλώσσα μου έδωσαν ελληνική / το …