Zvika Limata (1)

Λυματοφόρο όχημα που μετέφερε ζωικά λύματα, «λέρωσε» την Επαρχιακή Οδό Λιλής – Φήκης, διαχέοντας το περιεχόμενό στο οδόστρωμα.

Συγκεκριμένα γύρω στις 7:οο απόψε το βράδυ, λυματοφόρο όχημα που μετέφερε ζωικά λύματα με κατεύθυνση από Τρίκαλα προς Φήκη και από το σημείο της Αμμουδιάς πριν την Λιλή, έως την είσοδο της Φήκης, προφανώς από βλάβη στο σύστημα που ασφαλίζει το περιεχόμενο μεταφοράς, διέχυσε όλο του το περιεχόμενο στο οδόστρωμα, έχοντας αποτέλεσμα ένα δυσάρεστο θέαμα, διαχέοντας συνάμα και μια δυσάρεστη αποπνικτική οσμή.

Κάτοικοι της Φήκης ενημέρωσαν για το συμβάν τον πρόεδρο της Κοινότητας κ. Γ. Βρατσίστα & τον Αντιδήμαρχο Καθαριότητας κ. Κ. Δούλαλα,(παρών στο συμβάν & ο δημ. σύμβουλος κ. Μ. Παπαγεωργίου) οι οποίοι με την σειρά τους ενημέρωσαν Αστυνομία & Πυροσβεστική Υπηρεσία.

Στον τόπο του συμβάντος προσέτρεξε άμεσα πυροσβεστικό όχημα της Π.Υ. Τρικάλων, που προέβη στον καθαρισμό του οδοστρώματος, ενώ άνδρες του Α.Τ. Πύλης και της Τροχαίας Τρικάλων, διέκοψαν την κυκλοφορία των οχημάτων, για τον ανεμπόδιστο καθαρισμό του οδοστρώματος, καθώς και για την αποφυγή ενδεχόμενου ατυχήματος, καθώς σύμφωνα & με τον Αντιδήμαρχο κ. Δούλαλα, λόγω των λυμάτων το οδόστρωμα απέκτησε ολισθηρότητα.

Ο δρόμος πλέον στο σημείο του συμβάντος έχει καθαρισθεί πλήρως, με την κυκλοφορία να έχει αποκατασταθεί.

Το προανακριτικό έργο για τα ακριβή αίτια και τις συνθήκες κατά τις οποίες σημειώθηκε το συμβάν, έχει αναλάβει το Α.Τ. Πύλης.

Zvika Limata (2)

Zvika Limata (3)

LIM Fik (1) LIM Fik (2) LIM Fik (3)

Load More Related Articles
Load More In Τοπικά
Comments are closed.

Check Also

Άτρωτος ο Μαράβας, μέσα από μια μεγαλειώδη νίκη! Δεν βρέθηκε ακόμη η «Αχίλλειος πτέρνα» του (βίντεο/φωτό)

«Άτρωτος» τελικά αποδείχτηκε για άλλη φορά και στην 3η κατά σειρά εκλογική μάχη, για την κ…