Papaefthimiou

Με σταθερές και αποφασιστικές κινήσεις έχει ξεκινήσει τον προεκλογικό αγώνα της η Αποστολία (Λιάνα) Παπαευθυμίου-Τσιάκα, η οποία ρίχνεται στη μάχη των επερχόμενων αυτοδιοικητικών εκλογών στο πλευρό του Κώστα Μαράβα.

Πρόκειται για μια δυναμική γυναικεία παρουσία, που αν και καινούρια στα πολιτικά δρώμενα, επιδεικνύει περίσσια όρεξη και ενθουσιασμό για τη μεγάλη πρόκληση που βρίσκεται μπροστά της.

Με καταγωγή από το Δροσερό Τρικάλων, καθηγήτρια Αγγλικών και μητέρα δύο ανήλικων τέκνων, θεωρείται ένα δυνατό χαρτί στα χέρια του υποψηφίου δημάρχου Κώστα Μαράβα, που ενισχύει το ψηφοδέλτιο νίκης στην Δημοτική Ενότητα Γόμφων.

Σε πρόσφατες δηλώσεις της η Λιάνα Παπαευθυμίου-Τσιάκα τόνισε:

«Η συμμετοχή στα κοινά αποτελεί χρέος, καθήκον και τιμή για όλους τους πολίτες, ιδιαίτερα δε όταν πρόκειται για νέους ανθρώπους που έχουν όραμα και διάθεση να προσφέρουν. Στις 26 του Μάη ζητώ να με εμπιστευτούν οι συνδημότες μου με την ψήφο τους, έχοντας παραμερίσει προσωπικά οφέλη και φιλοδοξίες και με μοναδικό γνώμονα το καλό του τόπου μας και την ευημερία των συμπολιτών μου. Έχω μάθει ότι κάνω στη ζωή μου να το υποστηρίζω, να είμαι αληθινή, για να μπορώ να κοιτάζω τον άλλο στα μάτια.

Είναι σίγουρο πως θα δώσω αυτή τη μάχη με όλες μου τις δυνάμεις και πάνω απ΄όλα με πολιτικό ήθος και αξιοπρέπεια.

Την επόμενη μέρα των εκλογών, με δήμαρχο τον Κώστα Μαράβα, θα συνεχίσουμε όλοι και εγώ προσωπικά, ο καθένας από το δικό του μετερίζι, να δίνουμε λύσεις στα καθημερινά προβλήματα των πολιτών, να αφουγκραζόμαστε τις ανάγκες τους και να προασπιζόμαστε τα δικαιώματά τους. Για να συνεχίσει ο Δήμος Πύλης να αποτελεί σημείο αναφοράς και ορόσημο της περιοχής».

Στο πλευρό της κυρίας Παπαευθυμίου-Τσιάκα στέκεται ο συζυγός της Στέφανος Κ. Τσιάκας, ο οποίος τη συμβουλεύει και την καθοδηγεί διακριτικά. Με καταγωγή ο ίδιος από τους Γόμφους Τρικάλων, έμπειρος στην Τοπική Αυτοδιοίκηση από τη θέση του Τεχνοκράτη επί σειρά ετών, τόσο ως ειδικός συνεργάτης δημάρχου, όσο και ως στέλεχος στην Αναπτυξιακή Τρικάλων ΑΑΕ ΟΤΑ-ΚΕΝΑΚΑΠ Α.Ε..

Load More Related Articles
Load More In Βήμα των πολιτών
Comments are closed.

Check Also

Υποσχέθηκε, έπραξε και συνεχίζει ακάθεκτη! Χαρά Καλιώρα, αντιδήμαρχος Υγείας…

Πρωταρχικός στόχος-υλοποίηση και ζωτικής σημασίας έργο της Άμισθης Αντιδημάρχου Υγείας, Κο…