ropoto Pialeia Arxiki

Ισόπαλο με τελικό σκορ 1-1, αναδείχθηκε το δημοτικό ντέρμπι ανάμεσα σε Ροπωτό & Πιαλεία, που πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί στο γήπεδο της Φιλύρας, για τις υποχρεώσεις των δύο ομάδων στην 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος του β’ ομίλου της Β’ ΕΠΣΤ.

Ένα ματς που στο πρώτο ημίχρονο, εάν εξαιρέσουμε το γκολ του Λαμπρογεώργου στο 26′ ο οποίος εκμεταλλεύτηκε με τον καλύτερο τρόπο την ασταθή απόκρουση του κήπερ Τσιουχάι & δύο καλές στιγμές της Πιαλείας, μία στο 28′ κατά την οποία ο κήπερ του Ροπωτού Κουκοτσέλος, έδιωξε σωτήρια σουτ – φάουλ του Νταλάση & άλλη μία στο 39′ όπου προβολή του Δημουλά προ του κήπερ, η μπάλα πέρασε ελάχιστα άουτ πάνω από την οριζόντια δοκό, δεν είχε να επιδείξει κάτι πιο αξιόλογο από ένα διαρκές αναγνωριστικό παιχνίδι κέντρου.

Αντιθέτως στο δεύτερο ημίχρονο και οι δύο ομάδες ανέβασαν στροφές, με το μεν Ροπωτό να θέλει να διατηρήσει την υπεροχή του στο σκορ & παράλληλα να το σιγουρέψει πετυχαίνοντας ένα ακόμα τέρμα, την δε Πιαλεία, όντας πίσω στο σκορ να προσπαθεί για την ισοφάριση που εν τέλει πέτυχε στο 82′ με εύστοχο χτύπημα πέναλτι ο Δημουλάς, όταν ένα λεπτό νωρίτερα ανατράπηκε στην περιοχή από τον Βαμπούλη.

Ένα λοιπόν πάρα πολύ καλό δεύτερο ημίχρονο κι από τις δύο ομάδες, που μας αποζημίωσαν με το θέαμα που παρουσίασαν, δίνοντας τον καλύτερό τους εαυτό σε ένα ματς του οποίου το αποτέλεσμα κρίνεται απολύτως δίκαιο.

Προπονητές

Ροπωτό: Γκούμπλιας/Τσιαμπαλής

Πιαλεία: Ρομπιές

Διαιτητής: Κουτσάγιας

Βοηθοί: Σταφυλάς/Μανασής

Ακολουθεί πίνακας με όλα τα σημερινά αποτελέσματα στον β’ όμιλο της Β’ ερασιτεχνικής, όπως αυτά ανακοινώθηκαν από την ΕΠΣΤ…:

apotelesmata

*Στο βίντεο που ακολουθεί με τις λευκές φανέλες το Ροπωτό, τις μπλε η Πιαλεία…

ropoto Pialeia (1)

ropoto Pialeia (2)

ropoto Pialeia (3)

ropoto Pialeia (5)

ropoto Pialeia (6)

ropoto Pialeia (7)

ropoto Pialeia (8)

ropoto Pialeia (9)

ropoto Pialeia (10)

ropoto Pialeia (12)

ropoto Pialeia (13)

ropoto Pialeia (14)

ropoto Pialeia (15)

ropoto Pialeia (16)

ropoto Pialeia (17)

ropoto Pialeia (18)

ropoto Pialeia (19)

ropoto Pialeia (20)

ropoto Pialeia (21)

ropoto Pialeia (22)

ropoto Pialeia (23)

ropoto Pialeia (24)

Load More Related Articles
Load More In Αθλητικά
Comments are closed.

Check Also

Χρ. Μιχαλάκης: Αποκαθιστούμε τα προβλήματα σε κάθε σημείο του Νομού

Συνεχίζει τις εργασίες στο Παλαιοχώρι Καλαμπάκας η Π.Ε. Τρικάλων Συνεχίζονται εντατικά οι …