lemonada

Αν και έχουμε συνηθίσει να απολαμβάνουμε τη λεμονάδα κατά τους θερινούς μήνες που η θερμοκρασία είναι στα ύψη, σήμερα θα δούμε μια διαφορετική συνταγή για να φτιάξουμε μια ελαφριά, ζεστή λεμονάδα, που θα μας κρατήσει ζεστούς και θα μας δώσει μια ώθηση ενέργειας και ακόμα θα μας απαλλάξει από τις συσσωρευμένες τοξίνες που υπάρχουν στον οργανισμός μας.

 Όλο και πληθαίνουν τα άτομα που ξεκινούν την ημέρα τους με ένα ποτήρι χλιαρό νερό και λεμόνι, και αυτό, από ότι φαίνεται συμβαίνει, διότι με αυτόν τον τρόπο υπάρχουν πολλά οφέλη στην υγεία και την ομορφιά, αφού εξισορροπείτε η τιμή του pH στην επιδερμίδα και ταυτόχρονα αποτοξινώνεται ο οργανισμός μας.

Η συνταγή για να φτιάξουμε ένα ζεστό φλιτζάνι λεμονάδα

Υλικά:

  • 1 λεμόνι
  • Μέλι
  • Λίγο τριμμένο τζίντζερ
  • Ζεστό νερό

Διαδικασία:

Στύβουμε καλά το λεμόνι και παίρνουμε το χυμό του, στη συνέχεια το σουρώνουμε καλά και τοποθετούμε το φρεσκοτυμμένο χυμό λεμονιού σε ένα φλιτζάνι, προσθέτουμε στη συνέχει το μέλι μαζί με το τζίντζερ. Ανακατεύουμε καλά μέχρι να διαλυθεί το μέλι και γεμίζουμε το φλιτζάνι μας με ζεστό νερό. Μόλις φτιάξαμε την πρώτη ζεστή λεμονάδα  του χειμώνα, πιείτε μετά από κάθε γεύμα ή το πρωί όταν σηκώνεστε από το κρεβάτι, αυτό θα σας δώσει μια ώθηση ενέργειας για να ξεκινήσει η μέρα σας με ζωντάνια.

votanonkipos.gr

Load More Related Articles
Load More In Υγεία
Comments are closed.

Check Also

Το Σχέδιο αποκατάστασης ζημιών από τα ακραία καιρικά φαινόμενα «Daniel» και  «Elias», παρουσίασαν στο Μουζάκι, Μητσοτάκης – Σταϊκούρας

Το σχέδιο αποκατάστασης ζημιών από τα ακραία καιρικά φαινόμενα «Daniel» και  «Elias», σε Σ…