ekav

Στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας (ΜΕΘ) νοσοκομείου Λαμίας νοσηλεύεται σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση ένας 49χρονος από τη Λαμία.

Ο άτυχος άνδρας βρέθηκε λίγο πριν από τις 5:00 τα ξημερώματα της Παρασκευής (03/08/2018) από διερχόμενο οδηγό πεσμένος στο δρόμο κοντά στην περιοχή της Αγίας Βαρβάρας στη Λαμία.

 Σύμφωνα με το Lamiareport.gr, ο 49χρονος Λαμιώτης είχε σοβαρό χτύπημα στο κεφάλι και αμέσως εισήχθη στο χειρουργείο. Μετά από πολύωρη επέμβαση μεταφέρθηκε στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας. Δυστυχώς σύμφωνα με το συγγενικό περιβάλλον του 49χρονου η κατάσταση είναι μη αναστρέψιμη και ο άνθρωπός τους θεωρείται κλινικά νεκρός.

Τι εξετάζει η Αστυνομία

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ από την πρώτη έρευνα που έκανε η Αστυνομία αρχικά αποκλείστηκε οποιαδήποτε εγκληματική ενέργεια και το χτύπημα στο κεφάλι φέρεται να αποδίδεται σε πτώση του 49χρονου, ο οποίος ήταν υπό την επήρεια αλκοόλ.

Οι συγγενείς όμως υποστηρίζουν ότι είναι πολύ δύσκολο να προκληθεί ένα τόσο σοβαρό χτύπημα στο κεφάλι από μια απλή πτώση, ενώ υπάρχουν και κάποια στοιχεία που πρέπει να διερευνηθούν, όπως γιατί δεν βρέθηκαν στην κατοχή του χρήματα.

newsbomb.gr

Load More Related Articles
Load More In Ελλάδα
Comments are closed.

Check Also

Άτρωτος ο Μαράβας, μέσα από μια μεγαλειώδη νίκη! Δεν βρέθηκε ακόμη η «Αχίλλειος πτέρνα» του (βίντεο/φωτό)

«Άτρωτος» τελικά αποδείχτηκε για άλλη φορά και στην 3η κατά σειρά εκλογική μάχη, για την κ…