orivatikos-marathonios1 copy

Τις δυνάμεις τους ένωσαν ο δήμος Τεμπών, ο οποίος σε συνεργασία με τον Ελληνικό Ορειβατικό Σύλλογο Λάρισας (Ε.Ο.Σ.) και τον Ορειβατικό Σύλλογο Αμπελακίων «Κένταυροι» διοργανώνουν στις 2 Οκτωβρίου 2016 μια σειρά δράσεων για την ανάδειξη του Κισσάβου.

Οι δράσεις αυτές αφορούν τον 7ο Ορεινό Μαραθώνιο Κισσάβου, συνολικού μήκους περίπου 40 χιλ., τον μικρότερο αγώνα, μήκους 10 χιλ. περίπου προκειμένου να λάβουν μέρος και αθλητές από την ευρύτερη περιοχή, καθώς και τον παιδικό αγώνα, ο οποίος θα πραγματοποιηθεί μέσα στον Παραδοσιακό Οικισμό των Αμπελακίων, Ιστορική Έδρα του Δήμου Τεμπών.

Σκοπός είναι αφενός η ανάδειξη της φυσικής και πολιτιστικής κληρονομιάς του Δήμου Τεμπών και της ευρύτερης περιοχής και αφετέρου η βελτίωση της επισκεψιμότητας. Το αναλυτικό πρόγραμμα θα ακολουθήσει αμέσως μετά το Πάσχα και θα αναρτηθεί στο site του Ε.Ο.Σ. και στο site του Δήμου Τεμπών. Στη συνάντηση παραβρέθηκαν ο Δήμαρχος Τεμπών Κώστας Κολλάτος, ο Πρόεδρος του Ε.Ο.Σ. Χρήστος Καραμπούζης, ο Αντιπρόεδρος του Ε.Ο.Σ. Φίλιππος Παππάς, οι Αντιδήμαρχοι κ.Στέλιος Σαΐτης και Κώστας Τσεργάς καθώς και η τοπική σύμβουλος Μακρυχωρίου κ. Αποστολίνα Σαΐτη.

Πηγή:ert.gr

Load More Related Articles
Load More In Θεσσαλία
Comments are closed.

Check Also

Τρικαλινοί δρομείς στον Μαραθώνιο της Βιέννης!!!

Ακόμη μια αποστολή του Συλλόγου Δρομέων Τρικάλων σε Μαραθώνιο του εξωτερικού ! Αυτή την φο…