κισσαβος-marathon copy

Την Κυριακή 22 Μαΐου 2016 θα διεξαχθεί στην όμορφη περιοχή του Κισσάβου για 4η χρονιά ο Ποδηλατικός Μαραθώνιος Κισσάβου MTB με την ονομασία «4ος Kissavos Marathon 2016».Την διοργάνωση έχουν αναλάβει ο Ποδηλατικός Αθλητικός Σύλλογος Πηνειός, σε συνεργασία με τον Δήμο Αγιάς, την «Cycling Hellas.gr» και το κατάστημά ποδηλάτων “Δαλαβίκαςbikes”.

Για τους σκοπούς της διοργάνωσης μίλησε στην ΕΡΤ Λάρισας ο βετεράνος αθλητής ποδηλασίας και ψυχή της διοργάνωσης κ. Κώστας Δαλαβίκας ο οποίος τόνισε ότι «σκοπός της διοργάνωσης είναι αφενός η ανάδειξη του αισθητικού κάλλους της περιοχής τoυ Κισσάβου , αφετέρου η ενίσχυση της ποδηλατικής κουλτούρας, η ανάδειξη του ποδηλάτου και η προώθηση του αθλήματος της ορεινής ποδηλασίας».
Η εκκίνηση θα δοθεί στις 10:00 από την Αγιά και διαγράφοντας μια κυκλική διαδρομή 90 χλμ., αφού διέλθει διαδοχικά από τα χωριά Ανατολή, Σπηλιά, Καρίτσα, Μελιβοία, Μεγαλόβρυσσο, θα ολοκληρωθεί τερματίζοντας στο αρχικό σημείο εκκίνησης στην Αγιά. Αναμένεται ποδηλατόκοσμος από όλη την Ελλάδα στον αγώνα που πλέον έχει καθιερωθεί για την περιοχή.

Σχετικά με την ασφάλεια των αγώνων ο κ. Δαλαβίκας επεσήμανε, πώς «για την ασφάλεια των αθλητών και την καλύτερη διεξαγωγή του αγώνα έχουμε εξασφαλίσει τη συνδρομή του Ερυθρού Σταυρού Λάρισας, την ομάδα Διασωστών Λάρισας, όχημα του ΕΚΑΒ και γιατρό , συνοδεία μοτό από την ΣΜΑ Λάρισας , καθώς και τη συνδρομή Αστυνομικής δύναμης».
Ο κ. Δαλαβίκας δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει όλους αυτούς που βοηθάνε στη διοργάνωση του Ποδηλατικού Μαραθώνιου Κισσάβου, τονίζοντας τα εξής :
«Ο ΠΑΣ ΠΗΝΕΙΟΣ οφείλει να εκφράσει θερμές ευχαριστίες στον συνδιοργανωτή Δήμο Αγιάς την Cyclinghellas.gr και σε όλους του εμπλεκόμενους στηρίζουν και βοηθούν στην διοργάνωση του αγώνα μας».

Η διοργάνωση του αγώνα καλύπτει χρηματικά έπαθλα, μετάλλια και αναμνηστικό δίπλωμα, καθώς και πλήθος άλλων παροχών και δώρων.

Πηγή:ert.gr

Load More Related Articles
Load More In Αθλητικά
Comments are closed.

Check Also

Ζητείται προσωπικό στο Παλαιομονάστηρο…

Ζητείται γυναίκα για κουζίνα σε κατάστημα αναψυκτήριο – ψησταριά στο Παλαιομονάστηρο  Τρικ…